3 Resultaten
3 Resultaten

Bugaboo Donkey Special Editions

 

Van de kinderwagen Bugaboo Donkey verkopen wij regelmatig Special Editions. Dat zijn bijzondere uitgaves van de Bugaboo Donkey die slechts in een beperkte oplage zijn geproduceerd. De bekleding en de kleur van de wielen zijn bijvoorbeeld anders. Soms heeft de kinderwagen ook leuke extraatjes.

 

Uniek en met extra’s

Bij de Bugaboo Donkey Special Edition Weekender wordt bijvoorbeeld een afneembare, stijlvolle tas meegeleverd waarin je tot 10 kg aan spullen kunt vervoeren. Deze tas is ook onafhankelijk van de kinderwagen te gebruiken. Los daarvan is het leuke van elke Bugaboo Donkey Special Edition dat je echt een bijzondere kinderwagen hebt. Je zult zelden iemand tegenkomen met precies dezelfde kinderwagen.

 

Met alle voordelen van de Donkey

Tegelijkertijd geniet je tóch van alle voordelen van de Bugaboo Donkey. Een Bugaboo Donkey Special Edtion heeft dezelfde eigenschappen als de andere Bugaboo Donkey kinderwagens. Ook de Bugaboo Donkey Special Edition transformeer je in enkele klikken naar jouw wensen. Je verstelt de kinderwagen heel gemakkelijk van een mono naar een duo wagen en andersom. In duo variant blijft de Bugaboo Donkey lekker smal, waardoor deze prima door de deuropening past.