4 Resultaten
 • Quick view Bugaboo Voetenzak

  Bugaboo Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  109,95
 • Quick view Bugaboo Seat liner

  Bugaboo Seat liner

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Bugaboo Breezy Seat Liner

  Bugaboo Breezy Seat Liner

  Uit voorraad leverbaar
  69,95
 • Quick view Bugaboo High Performance Voetenzak

  Bugaboo High Performance Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  179,95
4 Resultaten

Bugaboo Runner Kinderwagen

 

De complete Bugaboo Runner is een jogging kinderwagen inclusief eigen stoel die speciaal ontworpen is voor actieve ouders die geen compromis willen sluiten. Met deze kinderwagen kun je namelijk én hardlopen én heb je tegelijkertijd quality time met je kindje! Want reken maar dat hardlopen met deze super stabiele en comfortabele kinderwagen voor zowel jou als je kindje echt genieten is.

 

Compatibel met jouw Bugaboo zitje

Ben je al in het bezit van een Bugaboo kinderwagen? Dan is er goed nieuws! Bijna alle Bugaboo zitjes zijn compatibel met het chassis van de Bugaboo Runner. Je hoeft dus niet een compleet nieuwe kinderwagen aan te schaffen om er sportief met je kindje op uit te gaan. Alleen het onderstel is voldoende.

 

Veiligheid

De Bugaboo Runner is extreem veilig en speciaal gemaakt voor het hardlopen met je kindje. De Bugaboo Runner is alleen te gebruiken in combinatie met het zitje en niet met een reiswieg of een groep 0 autostoeltje. Daarnaast is het belangrijk dat je kindje minimaal 9 maanden oud is. Je kindje zit stevig vast door middel van een 5-punts veiligheidsgordel en het vaste voorwiel zorgt voor een soepele, rechte loop en optimale stabiliteit.