Cybex Balios S Kinderwagen

Vervoer je kindje in een comfortabele Cybex Balios S kinderwagen. Het zitje van de Cybex Balios S is zowel voor- als achterwaarts op het frame te plaatsen. De rugleuning is verstelbaar in meerdere posities, zodat je kindje zowel rechtop kan zitten als kan liggen. De zitting is vrij hoog, zodat je de kinderwagen gemakkelijk aanschuift aan tafel. Lees meer...

Multifunctioneel 3-in-1 reissysteem

De Cybex Balios S kinderwagen is verkrijgbaar als een multifunctioneel 3-in-1 reissysteem. Dit betekent dat je naast de kinderwagen ook een reiswieg aanschaft én een Cybex of GB autostoeltje dat ook op het frame van de kinderwagen past. Je hebt dan direct alles wat je nodig hebt compleet.

Het gebruiksgemak van de Cybex Balios S kinderwagen

Voordat je de Cybex Balios S kinderwagen wagen inklapt, verwijder je eerst de zitting. Met slechts één hand klap je vervolgens de kinderwagen in tot een compact pakketje dat volledig zelfstandig kan staan. De Cybex Balios S kinderwagen is online te bestellen via onze webshop. Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Balios S Kinderwagen

  De Cybex Balios S kinderwagen kan worden uitgebreid met de Cybex S Reiswieg en is geschikt voor kinderen tot 17 kg. De kinderwagen is compact inklapbaar en kan ingeklapt zelfstandig blijven staan.
  359,95
 • Quick view

  Cybex S Reiswieg

  De Cybex S Reiswieg is compatibel met de Cybex Balios S Kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 6 maanden en wordt geleverd met een comfortabel matras van memory foam.
  109,95
 • Quick view

  Cybex Balios S / Agis S Adapter

  De Cybex Balios S / Agis S Adapter voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios S / Agis S onderstel.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Cocoon S

  In de Cybex Cocoon S ligt je kindje vanaf geboorte tot 9 kg (6 maanden) heerlijk comfortabel. De Cybex Cocoon S is handig in gebruik en compatibel met de Cybex Balios S en de Cybex Eezy S Twist kinderwagen.
  99,95
 • Quick view

  Cybex Voetenzak Universeel

  In de Cybex Voetenzak Universeel wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en geschikt voor alle Cybex kinderwagens en buggy's.
  79,95
 • Quick view

  Cybex S Scuderia Ferrari Reiswieg

  De Cybex S Scuderia Ferrari Reiswieg is compatibel met de Cybex Balios S Kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 6 maanden en is gemaakt in samenwerking met Ferrari.
  189,-
 • Quick view

  Cybex M-Line Adapter Black

  De Cybex M-Line Adapter Black voor de Cybex baby-autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij de Cybex kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios, Agis en Iris kinderwagen.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Organizer Black

  De Cybex Organizer Black is ideaal wanneer de kinderwagen of buggy over een kleine boodschappenmand beschikt of wanneer je gewoon extra veel spullen wilt meenemen. De organizer is eenvoudig te bevestigen.
  49,95
10 Resultaten