Kinderwagen, Cybex

Cybex Priam kinderwagen

De Cybex Priam is een compleet 3-in-1-systeem dat perfect op elkaar is afgestemd. Het frame is namelijk op drie verschillende manieren te gebruiken: als kinderwagen met een reiswieg, als een reissysteem in combinatie met één van de Cybex groep 0 autostoeltjes en als comfortabele buggy, die je zowel voorwaarts als achterwaarts kunt gebruiken. De Cybex Priam is met één hand in te klappen tot een op zichzelf staand pakket. Ideaal om in de trein, een restaurant of thuis in de hal weg te zetten

Lees meer...

Lux seat of 2-in-1 light seat?

Het frame van de Cybex Priam is geschikt voor twee verschillende zitjes, namelijk de Lux seat en de 2-in-1 light seat. In de Lux seat zit je kindje bijzonder comfortabel. Het zachte inlegkussen biedt je kindje veel comfort. Het 2-in-1 zitje kan eenvoudig omgebouwd worden tot een reiswieg. Zo kun je jouw pasgeboren baby comfortabel vervoeren. Beide zitjes zijn omkeerbaar en te gebruiken vanaf de geboorte.

Kies de wielen die voor jou geschikt zijn

Voor elk terrein zijn er geschikte wielen beschikbaar. Afhankelijk van waar jij de kinderwagen wilt gaan gebruiken, kies je de wielen die voor jou geschikt zijn. Wandel je vaak over glad asfalt? Met de LIGHT wielen stuurt de Cybex Priam comfortabel en is de kinderwagen erg wendbaar. Voor wisselend terrein zijn de TREKKING wielen de beste oplossing. Ben jij een echt buitenmens? Dan passen de ALL-TERRAIN wielen het best bij jouw levensstijl. Een hobbelig bospad of mul zandweggetje is dan geen enkel probleem voor de Cybex Priam.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Priam Kinderwagen Mix and Match

  De Cybex Priam Kinderwagen is een modern 4-in-1 reissysteem voor je kindje dat je naar wens kunt samenstellen. Kies jouw favoriet en vervoer je kindje al vanaf de geboorte comfortabel en in stijl!
  929,90
 • Quick view

  Cybex Priam Lux Reiswieg

  De Cybex Priam Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  329,95
 • Quick view

  Cybex Priam / Mios Lite Reiswieg

  De Cybex Priam / Mios Lite Reiswieg is te gebruiken vanaf de geboorte tot 4 jaar. Eerst als reiswieg en later als comfortabele windstopper / voetenzak. De kinderwagen kan met de Lite reiswieg ingeklapt worden.
  149,95
 • Quick view

  Cybex Priam Seat Pack

  De Cybex Priam Seat Pack is de bekleding set voor de zitting van de stijlvolle Cybex Priam kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Priam kinderwagen.
  169,95
 • Quick view

  Cybex Platinum Voetenzak

  In de Cybex Platinum Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  129,95
 • + Gratis 2-in-1 seat
  Quick view

  Cybex Priam All Terrain Chrome Kinderwagen 2-in-1 Manhattan Grey

  De Cybex Priam All Terrain Chrome Kinderwagen 2-in-1 Manhattan Grey is een stijlvolle en praktische kinderwagen. De kinderwagen wordt geleverd met een all terrain frame, reiswieg en Lux Seat.

  1.177,-

  899,-

 • + Gratis 2-in-1 seat
  Quick view

  Cybex Priam All Terrain Zwart Kinderwagen 2-in-1 Manhattan Grey

  De Cybex Priam All Terrain Zwart Kinderwagen 2-in-1 Manhattan Grey is een stijlvolle en praktische kinderwagen. De kinderwagen wordt geleverd met een all terrain frame, reiswieg en Lux Seat.

  1.177,-

  899,-

 • Quick view

  Cybex Priam Scuderia Ferrari Kinderwagen Silver Grey

  De Cybex Priam Scuderia Ferrari Kinderwagen Silver Grey is een unieke uitvoering van de stijlvolle en opvallende Cybex Priam kinderwagen. Deze uitvoering wordt geleverd met een Lux Seat en een frame met trekking wielen.
  1.099,95
 • Quick view

  Cybex Scuderia Ferrari Voetenzak

  In de Cybex Scuderia Ferrari Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gemaakt in samenwerking met Ferrari en geschikt voor de Cybex Priam en Mios kinderwagen.
  99,95
 • Quick view

  Cybex Scuderia Ferrari Luiertas

  De Cybex Scuderia Ferrari Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design met kunstlederen accenten. De luiertas heeft een unieke Ferrari uitvoering.
  139,-
 • Quick view

  Cybex Priam 2-in-1 Light Seat

  De Cybex Priam 2-in-1 Light Seat is het ideale meegroeizitje voor jouw kindje. Je kunt het zitje eenvoudig omtoveren tot een echte reiswieg. Zo vervoer je jouw kindje al direct vanaf de geboorte tot circa 4 jaar.
  339,96
 • Quick view

  Cybex Priam Frame

  De Cybex Priam is een stijvolle kinderwagen die je kunt samenstellen naar jouw wensen. Kies voor Light, Trekking of All Terrain wielen en combineer het frame met een zitje, autostoel of reiswieg.
  629,95
 • Quick view

  Cybex Priam Achterwiel Set All Terrain

  De Cybex Priam Achterwiel Set All Terrain bestaat uit twee achterwielen voor jouw Cybex Priam kinderwagen. Deze achterwielen zijn perfect voor ruwe ondergronden zoals bospaden, heide en strand.
  79,95
 • Quick view

  Cybex Priam Achterwiel Set Trekking

  De Cybex Priam Achterwiel Set Trekking bestaat uit twee achterwielen voor jouw Cybex Priam kinderwagen. Deze wielen vormen de hybride oplossing voor verschillende ondergronden zodat je overal prettig loopt.
  79,95
 • Quick view

  Cybex Voetenzak Universeel

  In de Cybex Voetenzak Universeel wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en geschikt voor alle Cybex kinderwagens en buggy's.
  79,95
 • Quick view

  Cybex Bekerhouder

  De Cybex Bekerhouder is een onmisbare accessoire voor de Cybex Priam en Mios kinderwagen. Met deze bekerhouder heb je altijd wat drinken voor je kindje (of voor jezelf) bij de hand. Ideaal voor onderweg!
  19,95
 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Voetenzak

  In de Cybex Karolina Kurkova Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  169,95
 • Quick view

  Cybex Priam Luiertas

  De Cybex Priam Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design met kunstlederen accenten. Een perfecte aanvulling voor de Cybex Priam Kinderwagen.
  159,95
 • Quick view

  Cybex Platinum Snack Tray Black

  De Cybex Platinum Snack Tray Black is een handige accessoire voor de Cybex kinderwagens. Dankzij de Snack Tray heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten, drinken en speelgoed. De Snack Tray is eenvoudig te bevestigen.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Luiertas

  De Cybex Karolina Kurkova Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design. De luiertas beschikt over een verschoningsmatje en een thermovak.
  199,95
 • Quick view

  Cybex Organizer Black

  De Cybex Organizer Black is ideaal wanneer de kinderwagen of buggy over een kleine boodschappenmand beschikt of wanneer je gewoon extra veel spullen wilt meenemen. De organizer is eenvoudig te bevestigen.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Meerijdplankje Zwart

  Met het Cybex Meerijdplankje Zwart kan je kindje op een handige manier met de Cybex Priam kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  89,95
22 Resultaten