Easywalker Mini

 

Vanaf nu kan zelfs het allerjongste gezinslid in een MINI vervoerd worden. De Easywalker MINI, die het resultaat is van samenwerking tussen Easywalker en automerk MINI, oogt niet alleen cool, maar is het ook. Hij kan zo klein opgevouwen worden, dat hij prima past in de kofferbak van een kleine bolide. Deze stoere complete kinderwagen biedt alles wat je maar wensen kunt!

 

6 Resultaten
 • Quick view Easywalker MINI Reiswieg

  Easywalker MINI Reiswieg

  Uit voorraad leverbaar
  107,99
 • Quick view Easywalker MINI Voetenzak

  Easywalker MINI Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  73,90
6 Resultaten

Easywalker MINI kinderwagen

Als één kinderwagen er tiptop uitziet, is het de Easywalker MINI wel. Deze stoere en innovatieve wagen is ontstaan uit samenwerking van het kinderwagenmerk Easywalker met automerk MINI. Beide merken zijn er helemaal in geslaagd om 'the best of both worlds' met elkaar te verenigen.

 

Vormgeving

Je ziet meteen dat dat de Easywalker MINI buggy een echte MINI is: De bekleding is bedekt met een patroon van de Engelse vlag (union jack) of een dessin van rode en witte of blauwe en witte strepen (stripes chili red of stripes laser blue). Het frame is verkrijgbaar in zowel wit als zwart. Duur aandoende details als de lederen duwbeugel maken de wagen helemaal af.

 

Rijgemak

Maar de Easywalker MINI is natuurlijk veel meer dan dat. De wagen heeft ook de stoere, robuuste en 'easy' eigenschappen van Easywalker. De zitting is omkeerbaar, zodat je tijdens de rit niet per se de hele tijd tegen het achterhoofd van je kind aan hoeft te kijken. Voordat je kind oud genoeg is voor de buggy, kan de Easywalker MINI reiswieg gebruikt worden. Ook deze ziet er, met de bijzondere bekledingsstof, echt gaaf uit! Mocht dat handig zijn, dan kun je het frame ook gebruiken in combinatie met een autostoeltje.

 

Opvouwsysteem

Een opvallende eigenschap van de Easywalker MINI kinderwagen is verder dat deze tot een heel klein pakketje op te vouwen is. In opgevouwen staat past de wagen zelfs in de kofferbak van een kleine bolide. oor wie in het bezit is van een dergelijke kleine auto is dat natuurlijk ideaal!

 

Bekijk de Easywalker MINI video