Mutsy Evo

De vernieuwde kinderwagen van Mutsy zit boordevol met nieuwe snufjes en is ideaal om te gebruiken in de stad. De Evo is stevig, robuust en beschikt over een strakke uitstraling. Hij zit lekker comfortabel zodat je kleine overal met je mee naartoe kan reizen. Bestel de Evo direct online of test 'm uit in één van de Babypark megastores.

 

 

 

 

 

 

 
7 Resultaten
7 Resultaten

Mutsy Evo Industrial

 

Met de Mutsy Evo Industrial kun je gaan en staan waar je wilt. De kinderwagen rijdt lekker soepel en is heel gemakkelijk in gebruik. Als één ding opvalt bij de Mutsy Evo Industrial is het wel de bruine, lederen handgreep. De ‘gewone’ Mutsy Evo heeft deze niet. Met lederen handgreep straalt de wagen net wat meer luxe uit.

 

Kies de juiste positie van het zitje

De wandelwageninzet past in twee richtingen op het frame: van je af of naar je toe. Bij deze laatste optie kijk je je kindje in de ogen. Op deze manier maak je onderweg gemakkelijker contact met je kindje. Wil je kindje onderweg slapen, plaats dan de rugleuning naar achteren.

 

Voor extra comfort

De beensteun geeft je kindje extra comfort. Met het grootste gemak plaats je de beensteun in de meest gewenste positie. Om zo comfortabel mogelijk achter de Mutsy Evo Industrial te lopen, pas je de hoogte van de duwstang aan je eigen lengte aan.