Mutsy Evo

De vernieuwde kinderwagen van Mutsy zit boordevol met nieuwe snufjes en is ideaal om te gebruiken in de stad. De Evo is stevig, robuust en beschikt over een strakke uitstraling. Hij zit lekker comfortabel zodat je kleine overal met je mee naartoe kan reizen. Bestel de Evo direct online of test 'm uit in één van de Babypark megastores.

 

 

 

 

 

 

 
10 Resultaten
 • Quick view Mutsy Evo Urban Nomad Kinderwagen Silver

  Mutsy Evo Urban Nomad Kinderwagen Silver

  Uit voorraad leverbaar
  554,-
 • Quick view Mutsy Evo Urban Nomad Kinderwagen Black Brown

  Mutsy Evo Urban Nomad Kinderwagen Black Brown

  Uit voorraad leverbaar
  529,-
 • Quick view Mutsy Evo Urban Nomad Parasol

  Mutsy Evo Urban Nomad Parasol

  Uit voorraad leverbaar
  43,50
 • Quick view Mutsy Evo UV Scherm

  Mutsy Evo UV Scherm

  Uit voorraad leverbaar
  34,95
10 Resultaten

Mutsy Evo Urban Nomad

 

De Mutsy Evo Urban Nomad is gemakkelijk in gebruik en heel stijlvol. Bij deze mooie kinderwagen genieten zowel jij als je kindje van een groot comfort. De duwstang met het luxe, lederen handvat pas je heel gemakkelijk aan je lengte aan. Ook als je vrij lang of klein bent, loop je dus heel prettig achter de kinderwagen.

 

Voor elke moment

Ook andere onderdelen van de Mutsy Evo Urban Nomad verstel je heel eenvoudig. Je bepaalt zelf de positie van de wandelwageninzet. Zet je deze tegen de rijrichting in, dan kijkt je kindje naar jou toe. Zet je deze met de rijrichting mee, dan kijkt je kindje de wijde wereld in. Verder verstel je de rugleuning gemakkelijk in één van de mogelijke posities van zit- naar slaapstand.

 

Praktische mogelijkheden

Na gebruik klap je de Mutsy Evo Urban Nomad moeiteloos in tot een handig op te bergen pakketje. Op het frame past, behalve een reiswieg en een wandelwageninzet, ook een Safe2go-autostoel groep 0+ of een Maxi-Cosi autostoel groep 0+ (Pebbles, Cabriofix, Citi).