Mutsy i2 Pure

De Mutsy i2 Pure is gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Dat maakt deze kinderwagen extra bijzonder. Verder is de Mutsy i2 Pure een hele comfortabele en praktische kinderwagen. Lees snel verder welke prettige eigenschappen deze kinderwagen nog meer heeft. Lees meer...

De Mutsy i2 Pure is comfortabel voor je kindje

Het zachte zitje van de Mutsy i2 Pure voelt heel comfortabel aan voor je kindje. Dankzij de verstelbare rugleuning kan je kindje elke gewenste houding aannemen. De kleine kan zelfs onderweg een dutje doen. De zitting is namelijk ook helemaal horizontaal te plaatsen. Dankzij de grote, verlengbare zonnekap is je kindje altijd beschut tegen de zon, ook als het in de wagen ligt.

Praktisch opvouwsysteem

De Mutsy i2 Pure is heel gemakkelijk compact opvouwbaar, mét zitje en kap. De wielen zijn desgewenst van het frame te halen. Het opgevouwde pakketje kan zelfstandig staan, wat het opbergen ervan aanzienlijk vergemakkelijkt.Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen Black

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen Black is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  799,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen Black Brown

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen Black Brown is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  799,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen Dark Grey

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  799,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen Green Blue

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen Green Blue is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  799,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen Silver

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen Silver is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  799,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Voetenzak

  In de Mutsy I2 Pure Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy I2 kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Luiertas

  Met de Mutsy I2 Pure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy I2 kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Parasol

  De Mutsy I2 Pure Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy I2 kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  44,95
18 Resultaten