Mutsy I2 Urban Nomad

De Mutsy I2 Urban Nomad is een stijlvolle en praktische kinderwagen. Dankzij het omkeerbare zitje met de verstelbare rugleuning, geniet je kindje bovendien van een groot comfort. De zonnekap is verlengbaar. Mocht de zon wel heel fel zijn, maak de zonnekap dan zo lang mogelijk, zodat je kindje goed beschut zit. De Mutsy I2 Urban Nomad is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Lees meer...

Handige eigenschappen van de Mutsy i2 Urban Nomad

Dankzij de geïntegreerde voorwielvering rijdt de wagen extra soepel over hobbelig terrein. In de ruime boodschappenmand kun je fijn de spulletjes kwijt die je tijdens de rit wilt meenemen. De Mutsy I2 Urban Nomad is heel compact opvouwbaar tot een pakketje dat zelfstandig blijft staan. Je kunt de wagen eventueel zonder wielen opvouwen. Dankzij het ‘Fold-Lock’ systeem blijft de kinderwagen tijdens het transport opgevouwen.

Compleet reissysteem

De Mutsy I2 Urban Nomad is verkrijgbaar met zitje en reiswieg. Desgewenst kun je een autostoeltje op het frame klikken. Hiervoor zijn speciale autostoeladapters nodig. Deze dien je apart bij de kinderwagen bij te bestellen. Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Black

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Black is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  769,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Black Brown

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Black Brown is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  769,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  769,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Green Blue

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Green Blue is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  759,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Silver

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Silver is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  769,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Voetenzak

  In de Mutsy I2 Urban Nomad Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy I2 kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Luiertas

  Met de Mutsy I2 Urban Nomad Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy I2 kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Adapter Safe2Go

  De Mutsy I2 adapterset voor het Safe2go baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Mutsy I2 onderstel.
  29,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Parasol

  De Mutsy I2 Urban Nomad Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Mutsy I2 kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  44,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Autostoel Adapters

  De Mutsy I2 adapterset voor het Maxi-Cosi baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Mutsy I2 onderstel.
  39,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Luchtbandenset

  De Mutsy I2 Luchtbandenset is een extra accessoire bij de Mutsy I2 kinderwagen. Vooral op de ruige terreinen rijdt de kinderwagen soepel en comfortabel . De set is een must-have voor deze kinderwagen.
  59,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Boodschappentas

  Neem al je boodschappen mee met deze handige Mutsy I2 Boodschappentas. De tas is eenvoudig te bevestigen op je Mutsy I2 kinderwagen.
  64,95
17 Resultaten