Mutsy Nio kinderwagen

De Mutsy Nio kinderwagen is verkrijgbaar in twee verschillende collecties: de North en de Adventure. Zowel de Mutsy Nio Adventure als de Mutsy Nio North zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Beide kinderwagens rijden heel comfortabel en hebben lekker veel verstelmogelijkheden.

Lees meer...

De wielen van de Mutsy Nio kinderwagen

Elke Mutsy Nio kinderwagen rijdt niet alleen met gemak in de stad, maar ook over ongeasfalteerde wegen buiten de stad. De banden van foam en rubber hebben extra profiel voor het rijden over onverhard terrein. De voorwielen van zowel de Mutsy Nio North als de Mutsy Nio Adventure zijn voorzien van vering.

De zitting van de Mutsy Nio kinderwagen

Om je kindje op elk moment zoveel mogelijk comfort te geven, is de zitting van een Mutsy Nio kinderwagen verstelbaar. De zitting is onder meer in slaapstand te zetten. De voetensteun is gemakkelijk aan te passen aan de lengte van je kindje. Verder is de zitting zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame te plaatsen. Al met al zijn de Mutsy Nio Adventure en de Mutsy Nio North hele fijne en praktische kinderwagens waar je veel plezier aan zult beleven.

Lees minder...