Nuna Demi™ Grow Kinderwagen

De elegante Nuna Demi™ Grow is een handige en comfortabele kinderwagen. Dankzij de vering aan de wielen en de schuimbanden, rijd je met de Nuna Demi™ Grow ook heel comfortabel over oneffen terrein. Dankzij de extra grote zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de zon. Aan de zonnekap zit zelfs een uitrekbare kap om je kindje extra goed af te schermen tegen bijvoorbeeld de wind.

Lees meer...

Uitbreidingsmogelijkheden van de Nuna Demi™ Grow

Bij de kinderwagen wordt een adapterset voor een autostoeltje meegeleverd, zodat je een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame kunt plaatsen. Wil je met de Nuna Demi™ Grow een tweede kind vervoeren? De Nuna Demi™ Grow is uit te breiden met een extra reiswieg of een tweede zitje. Handig bij gezinsuitbreiding!

Handig opvouwsysteem

De Nuna Demi™ Grow is gemakkelijk in te klappen tot een compact pakketje dat zelfstandig kan staan. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en handige Demi™ Grow kinderwagen van Nuna online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Kinderwagen

  De Nuna Demi™ Grow Kinderwagen is comfortabel en handig in gebruik. Bovendien is de Demi™ Grow kinderwagen uit te breiden met een Nuna baby autostoel, de Demi™ Grow reiswieg én zelfs een tweede zitje.
  749,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Reiswieg

  De Nuna Demi™ Grow Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Demi™ Grow Kinderwagen. De reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
  250,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje

  Met het Nuna Demi™ Grow Tweede Zitje creeër je een extra zitplaats voor jouw Nuna Demi™ Grow Kinderwagen. Het zitje heeft een maximaal draaggewicht van 22 kg en een extra grote zonnekap met een handig kijkvenster.
  250,-
 • Quick view

  Nuna Pipa™ Icon Baby Autostoeltje

  Kies je voor het Nuna Pipa™ Icon Baby Autostoeltje, dan heb je een goede keuze gemaakt voor veiligheid. In combinatie met de (los verkrijgbare) Isofix base voldoet het autostoeltje aan de strenge i-Size wetgeving.
  229,-
 • Quick view

  Nuna Luiertas

  Deze Nuna Luiertas is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje en fleshouder geleverd.
  179,-
5 Resultaten