nuna ivvi, nuna ivvi savi, nuna ivvi kinderwagen

Profiteer!

Nu van scherpe prijzen en een gratis Autostoeltje een Verzorgingstas t.w.v. 148,95 bij deze complete kinderwagen. meer info...

5 Resultaten
 • Quick view Nuna Ivvi Savi Pack

  Nuna Ivvi™ Savi Pack

  Uit voorraad leverbaar
  999,-
 • Quick view Nuna Ivvi Savi Kinderwagen

  Nuna Ivvi™ Savi Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  699,-
 • Quick view Nuna IVVI Savi Reiswieg

  Nuna Ivvi™ Savi Reiswieg

  Uit voorraad leverbaar
  250,-
 • Quick view Nuna Pipa Icon

  Nuna Pipa™ Icon Baby Autostoeltje

  Uit voorraad leverbaar
  239,-
 • Quick view Nuna Pipa

  Nuna Pipa™ Baby Autostoeltje

  Uit voorraad leverbaar
  169,-
5 Resultaten

Nuna Ivvi Savi

 

De Nuna Ivvi Savi is een multifunctionele kinderwagen met stijl. De handgestikte, leatherlook accenten stralen luxe uit. Bovendien is de Nuna Ivvi Savi heel gemakkelijk in gebruik. Zo blijft het frame in ingeklapte staat gewoon rechtop staan. Dankzij de grote opbergmand is het meenemen van de boodschappen een fluitje van een cent.

 

Vier seizoenen bekleding

Dankzij de vier seizoenen bekleding zit je kindje in elk seizoen even comfortabel in de wagen. Tijdens zomerse dagen gebruikt je kindje bekleding van luchtdoorlatende stof. In de winter geniet je kindje van zachte, warme bekleding.

 

Verstelbare rugleuning

Veel onderdelen van de Nuna Ivvi Savi zijn verstelbaar, zodat je kindje zo comfortabel mogelijk kan zitten. Het zitje is zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame te plaatsen. De rugleuning verstel je met slechts één hand in één van de drie mogelijke posities. Ook de beensteun is met één hand verstelbaar.