4 Resultaten
 • Quick view Oilily Combi-Buggy

  Oilily Combi-Buggy

  Beperkte voorraad
  299,-
 • Quick view Oilily Reiswieg

  Oilily Reiswieg

  Beperkte voorraad
  100,-
 • Quick view Oilily Slaapzak

  Oilily Slaapzak

  Beperkte voorraad
  85,-
 • Quick view Oilily Zitverkleiner

  Oilily Zitverkleiner

  Beperkte voorraad
  44,95
4 Resultaten

Oilily kinderwagens

 

Elke kinderwagen van Oilily valt op door de bijzondere vormgeving en de sprekende kleuren. Met behulp van extra accessoires maak je de kinderwagen nóg mooier en comfortabeler. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Oilily kinderwagens en bijpassende accessoires.

 

Oilily kinderwagen en accessoires

Koop bij de Oilily buggy een reiswieg, zodat je een compleet reissysteem voor je kindje hebt. Met een bijpassende slaapzak is de kinderwagen helemaal compleet. Een slaapzak geeft je kindje onderweg beschutting tegen de kou. Soms verkopen wij ook nog andere accessoires, zoals een handige verzorgingstas voor de spulletjes die je onderweg meeneemt.

 

Over Oilily

Oilliy komt steeds weer met verrassende designs. De bloemrijke stofjes in opvallende kleuren stralen één en al vrolijkheid uit. Oilily maakt geen producten die iedereen maakt, maar komt juist met authentieke ideeën. En dat is te zien aan de producten. Oilily producten zorgen voor nieuwe ervaringen die het leven de moeite waard maken. Het motto van Oilily is: ‘Make new things happen!’