phil&teds
Sport

 

Stevige en robuuste kinderwagen...

De nieuwe phil&teds Sport beschikt over alle functies welke je maar kunt wensen. De buggy is met een duozitje eenvoudig om te toveren tot een echte tweelingbuggy. De nieuwe inlegmatjes bieden meer comfort en zorgen voor een leuke en frisse uitstraling van de kinderwagen. De Sport is eenvoudig met slechts één hand in te vouwen tot een compact pakket. Wil je eens van kleur verwisselen? Met de zonnekappen voor de reiswieg en duozitje kun je geheel een eigen samenstelling maken.

 

phil&teds Sport video...

 

 

phil&teds Sport kinderwagen

 

Met de robuuste driewieler phil&teds Sport rijd je met gemak over elk type terrein. Handige details als het AUTO STOP™ remsysteem maken deze kinderwagen extra gebruiksvriendelijk. Wil niet één maar twee kinderen vervoeren, schaf dan bij de wagen een duokit aan.

 

Handsfree remsysteem

Met het AUTO STOP™ remsysteem rem je zonder je handen te gebruiken. Het systeem voorkomt dat de kinderwagen wegrolt als je de duwbeugel even niet vasthoudt. Het onderstaande filmpje laat zien waarom dit remsysteem zo handig is.

 

Duowagen

Met een (los verkrijgbare) duokit maak je van de phil&teds Sport een duowagen waarmee je een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden vervoert. De wagen is geschikt voor kinderen van maximaal vijf jaar. De kinderwagen is gemakkelijk in te klappen tot een compact pakketje.

 

Bekijk de phil&teds Sport video