quinny buzz xtra, quinny buzz xtra kinderwagen, kinderwagen quinny buzz xtra

Profiteer!

Nu een gratis Joie Gemm autostoeltje en Kidsriver Verzorgingstas t.w.v. 168,99 bij deze complete kinderwagen. meer info...

Quinny Buzz Xtra

 

De Quinny Buzz Xtra ziet er niet alleen stoer en strak uit, maar is het ook. Deze kinderwagen biedt je net dat beetje gemak waar je op zit te wachten. Zo rijd je de Buzz Xtra net zo gemakkelijk over onverhard als over verhard terrein. Voor gebruik in de stad zijn de zwenkwielen heel praktisch. Deze maken het mogelijk om heel soepel de meest scherpe bochten te nemen. Rijd je buiten de stad, dan zet je gewoon de wielen vast.

 

4 Resultaten
 • Quick view Quinny Voetenzak Universeel

  Quinny Voetenzak Universeel

  Uit voorraad leverbaar

  86,43

  59,-

 • Quick view Quinny Verzorgingstas

  Quinny Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  77,95
 • Quick view Quinny Bandenpompje

  Quinny Bandenpompje

  Uit voorraad leverbaar

  10,-

  8,95

4 Resultaten

Quinny Buzz Xtra Kinderwagen

 

De Quinny Buzz Xtra lijkt heel veel op de de eerdere Quinny Buzz. Toch zijn er een aantal kleine dingen anders. Zo is de zonnekap een stuk groter. Ook is de Quinny Buzz Xtra er op gemaakt om niet alleen op verhard maar ook op onverhard terrein te rijden. Overigens optimaliseer je de Quinny Buzz heel gemakkelijk met een speciaal voorwiel voor onverhard terrein.

 

XL zonnekap

Dankzij de XL zonnekap heeft je kind niet zomaar last van de zon. Wil je kind volledig uit de zon zitten, dan trek je de extra klep aan de zonnekap naar beneden. Helemaal uitgeklapt is de zonnekap zo groot, dat je kind bijna in een eigen “eigen tent” zit, zoals een peuter het noemde. Zij is dan ook helemaal dol op de zonnekap!

 

Vier wielen

De Quinny Buzz is vooral gemaakt voor het stadse leven, de Quinny Buzz Xtra is uitstekend geschikt voor elk terrein. Verlaat met de Buzz Xtra dus gerust de gebaande wegen.