quinny buzz xtra, quinny buzz xtra kinderwagen, kinderwagen quinny buzz xtra

Profiteer!

Nu een gratis Joie Gemm autostoeltje en Kidsriver Verzorgingstas t.w.v. 168,99 bij deze complete kinderwagen. meer info...

Quinny Buzz Xtra Kinderwagen

De Quinny Buzz Xtra lijkt heel veel op de de eerdere Quinny Buzz. Toch zijn er een aantal kleine dingen anders. Zo is de zonnekap een stuk groter. Ook is de Quinny Buzz Xtra er op gemaakt om niet alleen op verhard maar ook op onverhard terrein te rijden. Overigens optimaliseer je de Quinny Buzz heel gemakkelijk met een speciaal voorwiel voor onverhard terrein.

Lees meer...

XL zonnekap

Dankzij de XL zonnekap heeft je kind niet zomaar last van de zon. Wil je kind volledig uit de zon zitten, dan trek je de extra klep aan de zonnekap naar beneden. Helemaal uitgeklapt is de zonnekap zo groot, dat je kind bijna in een eigen “eigen tent” zit, zoals een peuter het noemde. Zij is dan ook helemaal dol op de zonnekap!

Vier wielen

De Quinny Buzz is vooral gemaakt voor het stadse leven, de Quinny Buzz Xtra is uitstekend geschikt voor elk terrein. Verlaat met de Buzz Xtra dus gerust de gebaande wegen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Voetenzak Universeel

  De Quinny Voetenzak Universeel beschermd jouw kindje tegen kou en wind. De voetenzak beschikt over een ritssluiting, openingen voor de gordels en is van binnen gevoerd met zacht fleece materiaal.

  86,43

  65,30

 • Quick view

  Quinny Luiertas

  De Quinny Luiertas is een handtas, schoudertas en rugzak ineen en biedt genoeg opbergruimte voor alle spullen van je kindje zoals luiers, een schoon setje kleren en natuurlijk de favoriete knuffel.
  86,90
 • Quick view

  Quinny Bandenpompje

  Met deze pomp van Quinny kan je makkelijk de banden van de kinderwagens oppompen.

  10,-

  8,95

3 Resultaten