Quinny, kinderwagen

Quinny Moodd Kinderwagen

Vervoer je kindje in de mooie Quinny Moodd. De kinderwagen ziet er hip uit en is voorzien van allerlei slimme functies. Lees hieronder wat de Quinny Moodd zo speciaal maakt.

Lees meer...

Handig in gebruik

Sta je klaar om op pad te gaan? Je hoeft maar één druk op de knop te geven en de Quinny Moodd vouwt zich helemaal vanzelf uit. Het invouwen gaat al net zo gemakkelijk. Je kiest zelf of je kindje tijdens het wandelen met de rug of met het gezicht naar je toe zit. Begint je kindje moe te worden, dan zet je de rugleuning in slaapstand.

Bijpassende accessoires

Koop je de Quinny Moodd inclusief reiswieg en wandelwageninzet en schaf je ook een Maxi-Cosi autostoeltje aan, dan heb je een compleet 3-in-1 reissysteem. Met behulp van adapters klik je de Maxi-Cosi gemakkelijk op het kinderwagenframe. Dat is ideaal na een ritje met de auto, als je kindje in zijn autostoel in slaap is gevallen. Terwijl jij de autostoel op het frame plaatst, slaapt je kindje gewoon door.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Moodd Kinderwagen Pack

  De Quinny Moodd Kinderwagen Pack is een vernuftige en comfortabele wandelwagen. Zo vouwt het onderstel zich automatisch open, het omkeerbare zitje is in diverse posities te verstellen en wordt er standaard een vierwiel-module meegeleverd.

  Inclusief: onderstel, zitgedeelte, reiswieg en zonnekap.
  549,-
 • Quick view

  Quinny Voetenzak Universeel

  De Quinny Voetenzak Universeel beschermd jouw kindje tegen kou en wind. De voetenzak beschikt over een ritssluiting, openingen voor de gordels en is van binnen gevoerd met zacht fleece materiaal.

  86,43

  65,30

 • Quick view

  Quinny Zapp Parasol

  Met de Quinny Zapp Parasol zit je kindje altijd heerlijk in de schaduw en wordt je kindje beschermt tegen de felle zonnestralen. De parasol is UV bestendig (UV 40+) en eenvoudig te bevestigen op een Quinny kinderwagen.
  33,27
 • Quick view

  Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje Rachel Zoe Luxe Sport Edition

  De Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje Rachel Zoe Luxe Sport Edition is een comfortabel en extra veilig autostoeltje. Dit autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-12 maanden), voldoet aan de Europese veiligheidsnorm én aan de strenge I-Size norm.

  299,-

  225,-

 • Quick view

  Quinny Zapp Voetenzak

  De Quinny Zapp Voetenzak beschermt je kindje tegen kou en wind. De voetenzak beschikt over een ritssluiting, openingen voor de gordels en is gevoerd.
  64,90
 • Quick view

  Quinny Moodd Kinderwagen

  De Quinny Moodd Kinderwagen is een vernuftige en comfortabele wandelwagen. Zo vouwt het onderstel zich automatisch open, het omkeerbare zitje is in diverse posities te verstellen en wordt er standaard een vierwiel-module meegeleverd.
  679,-
 • Quick view

  Quinny Voetenzak Rachel Zoe Luxe Sport Edition

  De Quinny Voetenzak Rachel Zoe Luxe Sport Edition beschermt je kindje tegen kou en wind. De voetenzak beschikt over een ritssluiting, openingen voor de gordels en is gevoerd met zacht fleece materiaal.

  99,-

  74,95

 • Quick view

  Quinny Luiertas

  De Quinny Luiertas is een handtas, schoudertas en rugzak ineen en biedt genoeg opbergruimte voor alle spullen van je kindje zoals luiers, een schoon setje kleren en natuurlijk de favoriete knuffel.
  86,90
9 Resultaten