Profiteer!

Nu een gratis Joie Gemm autostoeltje en Kidsriver Verzorgingstas t.w.v. 168,99 bij deze complete kinderwagen. meer info...

Quinny Moodd

 

Flexibel, eenvoudig en snel inklapbaar. Pure poëzie, dat is de nieuwe Quinny Moodd. Deze ultramoderne en complete wandelwagen biedt je de flexibiliteit om het beste uit je dag te halen, elke dag weer. De Quinny Moodd vouw je eenvoudig in tot een gemakkelijk mee te nemen geheel. Met één druk op de knop ontvouwt de Quinny Moodd zich in slechts enkele seconden volledig automatisch. Stylish, compleet en met genoeg opties om de wandelwagen precies aan jouw wensen aan te passen.

 

Quinny Moodd Kinderwagen

 

Vervoer je kindje in de mooie Quinny Moodd. De kinderwagen ziet er hip uit en is voorzien van allerlei slimme functies. Lees hieronder wat de Quinny Moodd zo speciaal maakt.

 

Handig in gebruik

Sta je klaar om op pad te gaan? Je hoeft maar één druk op de knop te geven en de Quinny Moodd vouwt zich helemaal vanzelf uit. Het invouwen gaat al net zo gemakkelijk. Je kiest zelf of je kindje tijdens het wandelen met de rug of met het gezicht naar je toe zit. Begint je kindje moe te worden, dan zet je de rugleuning in slaapstand.

 

Bijpassende accessoires

Koop je de Quinny Moodd inclusief reiswieg en wandelwageninzet en schaf je ook een Maxi-Cosi autostoeltje aan, dan heb je een compleet 3-in-1 reissysteem. Met behulp van adapters klik je de Maxi-Cosi gemakkelijk op het kinderwagenframe. Dat is ideaal na een ritje met de auto, als je kindje in zijn autostoel in slaap is gevallen. Terwijl jij de autostoel op het frame plaatst, slaapt je kindje gewoon door.