Silver Cross Surf 2 Kinderwagen

De Silver Cross Surf 2 is een stijlvolle en kwalitatief goede kinderwagen. De reiswieg is zodanig comfortabel, dat je kindje hier gerust een hele nacht in kan slapen. Dankzij het lichte gewicht en het handige opvouwsysteem neem je de kinderwagen gemakkelijk overal mee naartoe.

Lees meer...

Verstelbaar voor optimaal comfort

De rugleuning van het buggyzitje is verstelbaar in drie verschillende posities. Eén van deze posities is de slaapstand. De rugleuning ligt dan helemaal horizontaal, zodat je kindje onderweg kan slapen. Dankzij de grote zonnekap van de kinderwagen ligt je kindje lekker beschut tegen de zon.

Accessoires voor de Silver Cross Surf 2

Bij de aankoop van een Silver Cross Surf 2 zitten meestal accessoires, zoals een verzorgingstas, een voetenzak, autostoeladapters en een regenhoes inbegrepen. Met behulp van de autostoeladapters klik je heel gemakkelijk een autostoeltje op het frame van de Silver Cross Surf 2 kinderwagen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Surf 2 Henley Edition

  In de Silver Cross Surf 2 Henley Edition kun jij je kindje in stijl vervoeren. De kinderwagen beschikt over exclusieve details en is netjes afgewerkt. Met deze luxe kinderwagen creëer je een moderne en stijlvolle look.
  1.199,-
 • Quick view

  Silver Cross Autostoel Adapters

  De Silver Cross Maxi-Cosi adapters zijn onmisbaar om het Maxi-Cosi Pebble autostoeltje of het Maxi-Cosi CarioFix autostoeltje op het frame van de Silver Cross Surf 2 Kinderwagen te bevestigen.
  31,76
 • Quick view

  Silver Cross Surf 2 Derde Wiel Adapter

  Met de Silver Cross Surf 2 Derde Wiel Adapter maak je van jouw Silver Cross Surf 2 kinderwagen een praktische driewiel kinderwagen die geschikt is voor ruiger terrein. Het wiel is makkelijk te bevestigen.
  99,-
 • Quick view

  Silver Cross Simplicity Autostoeltje

  Het Silver Cross Simplicity Autostoeltje is compatibel met de Silver Cross Surf 2 Kinderwagen. Het autostoeltje heeft een uitneembare inleg en een beendekje en wordt geïnstalleerd met de 3-punts autogordel of de bijpassende isofix.
  249,-
5 Resultaten