stokke scoot, stokke scoot kinderwagen, kinderwagen stokke scoot

Stokke® Scoot kinderwagen

Met de Stokke® Scoot kinderwagen kun je gaan en staan waar je maar wilt. Met deze all terrain kinderwagen is geen enkele ondergrond te robuust. De kinderwagen is in diverse kleuren en met of zonder reiswieg verkrijgbaar.

Lees meer...

Kies de juiste accessoires voor jouw Stokke® Scoot kinderwagen

Behalve een reiswieg zijn er nog veel meer accessoires verkrijgbaar voor de Stokke® Scoot waarmee je de kinderwagen nóg completer maakt. Er zijn accessoires voor ieder seizoen: een parasol voor de zomer en een extra warme slaapzak en schapenvacht voor de winter. Zo is de Stokke® Scoot kinderwagen in ieder seizoen jouw ideale reisgenoot.

All-terrain wielen

Stad, bos of strand? Met de all-terrain wielen van de Stokke® Scoot kun je samen met je kindje elke uitdaging aan. De banden zijn gemaakt van zacht rubber en gevuld met foam. Zo kan geen enkel bandje lek raken. De Stokke® Scoot kinderwagen heeft diverse verstelopties. Zo zit je kindje altijd comfortabel! Ook de duwbeugel is verstelbaar zodat iedereen, ongeacht je lengte, op een prettige manier achter de Stokke® Scoot kan lopen.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Scoot™ Softbag

  De Softbag is de ideale inleg voor in de Stokke® Scoot wandelwagen. De Softbag is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte en biedt bescherming tegen regen, wind en kou.
  79,-
 • Quick view

  Stokke® Luiertas

  De multifunctionele Stokke® Luiertas is te gebruiken als schoudertas en rugzak. Perfect voor iedere situatie! De tas is handig in gebruik en is voorzien van een verschoningsmatje en een afneembare fopspeenetui.
  103,20
 • Quick view

  Stokke® Parasol

  Parasol voor de Stokke® kinderwagen. De parasol biedt bescherming tegen zonlicht in elke gebruiksfase van de wandelwagen.
  45,-
 • Quick view

  Stokke® Winter Slaapzak

  De Winter Slaapzak van Stokke® is speciaal gemaakt voor de extreem koude winters. Met deze slaapzak komt je niet voor verrassingen te staan.
  172,-
 • Quick view

  Stokke® Voetenzak

  Warme en zachte voetenzak voor de Stokke® kinderwagen. De binnenzijde is bekleed met zacht polyester.
  92,65
 • Quick view

  Stokke® Gebreide Deken

  De Stokke® Gebreide Deken is gemaakt van 100% katoen. Dankzij de knoopsluiting kun je de deken bevestigen aan de kap van je Stokke®kinderwagen zodat je je kindje af kunt schermen voor prikkels van buitenaf.
  45,-
 • Quick view

  Stokke® Scoot™ Style Kit

  Met de Stokke Style Kit geef je jouw kinderwagen een unieke look. De style kit bestaat uit bekleding voor de zonnekap, bekleding voor zitje en bekleding voor de veiligheidsbeugel van het zitje.
  119,-
 • Quick view

  Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® Baby Autostoeltje

  Een Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® Baby Autostoeltje is ideaal wanneer je in het bezit bent van een Stokke® kinderwagen. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg en is praktisch in gebruik.
  249,-
 • Quick view

  Stokke® Cupholder

  De Stokke® cupholder kan bevestigd worden aan de duwstang van de Stokke® kinderwagen. Met deze cupholder heb je het drinken voor je kindje altijd bij de hand. Ideaal voor onderweg!
  19,-
 • Quick view

  Stokke® PramPack™

  De Stokke® PramPack™ is een transporttas voor de kinderwagen. De reistas is ontworpen om je kinderwagen op reis optimaal te beschermen. De transsporttas is geschikt voor 99% van alle kinderwagens.
  149,-
 • Quick view

  Stokke® Autostoel Adapters

  Met deze adapters kun je eenvoudig een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van jouw Stokke® kinderwagen plaatsen (m.u.v. Stokke® Crusi).
  45,-
 • Quick view

  Stokke® Black Parasol

  De Stokke® Black Parasol biedt bescherming tegen zonlicht in elke gebruiksfase van de wandelwagen. De Stokke® Black Parasol is geschikt voor alle Stokke® kinderwagens en kan aan de zitting en aan de reiswieg worden bevestigd.
  45,-
 • Quick view

  Stokke® Scoot™ Reiswieg

  De Stokke® Scoot™ Reiswieg is een ideale aanvulling voor op de Stokke® Scoot™ Kinderwagen. De reiswieg is comfortabel en veilig vormgegeven en is opvouwbaar wanneer je hem niet gebruikt.
  230,-
 • Quick view

  Stokke® Scoot™ Winter Kit

  Met de Stokke® Scoot™ Winter Kit kun je de winterse kou met gemak en in stijl trotseren met jouw Stokke® Scoot™ kinderwagen! Deze set biedt je kindje veel warmte en comfort en wordt geleverd met warme handmoffen.
  139,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® Balance Luiertas

  De Stokke® Xplory® Balance Luiertas is te gebruiken als schoudertas en rugzak. Perfect voor iedere situatie! De tas is handig in gebruik en is voorzien van een verschoningsmatje en een afneembare fopspeenetui.
  154,-
 • Quick view

  Stokke® Kinderwagen Inleg Grey

  De Stokke® Kinderwagen Inleg Grey is een mooie aanvulling op jouw Stokke kinderwagen. Met deze omkeerbare inleg wordt het zitje van de Stokke kinderwagen nog comfortabeler voor je kindje.
  55,-
16 Resultaten