Thule Chariot Cross Trailer

De Thule Chariot Cross Trailer is je trouwe maatje tijdens het fietsen, joggen, wandelen of skiën. In elke situatie bouw je de Thule Chariot Cross Trailer om tot een passende wagen. Je gebruikt de trailer zelfstandig of je plaatst deze bijvoorbeeld achter je fiets. Het zitje van de trailer geeft je kindje optimaal comfort. Wil je de trailer alleen gebruiken voor het vervoer van spullen? Verwijder dan het zitje.

Lees meer...

De Thule Chariot Cross Trailer zelfstandig gebruiken

Als je een kinderwagen zoekt om achter te joggen, is de Thule Chariot Cross Trailer een aanrader. De wagen is heel stabiel. Je kiest zelf of je de twee kleine voorwielen gebruikt of in plaats daarvan één groot wiel vooraan plaatst. De Thule Chariot Cross Trailer pas je heel gemakkelijk aan jouw wensen aan.

De Thule Chariot Cross Trailer als fietskar of skitrailer

Gebruik je de Thule Chariot Cross Trailer tijdens het skiën? Haal dan de wielen eraf en plaats de skilatten. Het is mogelijk om achter de trailer een verlengstuk te bevestigen dat je uiteindelijk vastmaakt aan je middel. Ook tijdens het fietsen is de Thule Chariot Cross Trailer superhandig. Het bevestigen van de trailer achter je fiets is een fluitje van een cent.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Thule Chariot Cross 2 Fietskar

  In de Thule Chariot Cross 2 Fietskar kun je 1 of 2 kindjes vervoeren op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor fietsen, joggen, wandelen of skiën: mogelijkheden genoeg dus om er met je kindjes op uit te gaan!
  1.024,95
 • Quick view

  Thule Chariot Jogging Kit

  De Thule Chariot Jogging Kit is een handige accessoire voor de Thule Chariot Sport, Cross en Lite. Met de jogging kit maak je de fietskar geschikt voor joggen en kun je er sportief met je kindje op uit gaan.

  124,95

  111,95

 • Quick view

  Thule Chariot Ski Kit

  De Thule Chariot Ski Kit is een handige accessoire voor de Thule Chariot Sport, Cross, Cab en Lite. Met de ski kit maak je de fietskar geschikt voor langlaufen en kun je er sportief met je kindje op uit gaan.

  329,95

  290,95

 • Quick view

  Thule Voetenzak

  De Thule Voetenzak is gevoerd met heerlijk warm en zacht fleece materiaal en heeft praktische openingen voor de gordel. De voetenzak is compatibel met vrijwel alle kinderwagens en fietskarren van Thule.
  84,95
 • Quick view

  Thule Chariot Baby Hangmat

  Het Thule Chariot Baby Hangmat is een gevoerde zitting met ondersteuning en functioneert als een hangmat in de Thule fietskar. De hangmat is geschikt voor kindjes van 1-10 maanden en makkelijk te installeren.
  99,95
 • Quick view

  Thule Chariot Padding

  De Thule Chariot Padding zorgt voor meer comfort in de Thule Chariot fietskar (Sport, Cross en Lite). De bekleding is voorzien van extra voering, makkelijk uitneembaar en eenvoudig schoon te maken.
  49,95
 • Quick view

  Thule Chariot Beschermhoes

  De Thule Chariot Beschermhoes beschermt jouw Chariot fietskar tegen vuil en beschadigingen wanneer je de fietskar (tijdelijk) niet gebruikt. De hoes is gemaakt van stevig materiaal en is gemakkelijk te bevestigen.
  69,95
 • Quick view

  Thule Bidonhouder

  Met de Thule Bidonhouder wordt jouw Thule Chariot fietskar of kinderwagen nog veelzijdiger. Dankzij de bidonhouder heb je je bidon met wat drinken altijd binnen handbereik wanneer je op pad bent met je kindje.
  24,95
19 Resultaten