21 Resultaten
 • Quick view Thule Chariot Cross 2 Trailer

  Thule Chariot Cross Fietskar

  Uit voorraad leverbaar
  800,17
 • Quick view Thule Chariot Cross 2 Trailer

  Thule Chariot Cross 2 Fietskar

  Uit voorraad leverbaar
  872,07
 • Quick view Thule Chariot Ski Kit

  Thule Chariot Ski Kit

  Beperkte voorraad

  329,95

  315,95

21 Resultaten

Thule Chariot Cross Trailer

 

De Thule Chariot Cross Trailer is je trouwe maatje tijdens het fietsen, joggen, wandelen of skiën. In elke situatie bouw je de Thule Chariot Cross Trailer om tot een passende wagen. Je gebruikt de trailer zelfstandig of je plaatst deze bijvoorbeeld achter je fiets. Het zitje van de trailer geeft je kindje optimaal comfort. Wil je de trailer alleen gebruiken voor het vervoer van spullen? Verwijder dan het zitje.

 

De Thule Chariot Cross Trailer zelfstandig gebruiken

Als je een kinderwagen zoekt om achter te joggen, is de Thule Chariot Cross Trailer een aanrader. De wagen is heel stabiel. Je kiest zelf of je de twee kleine voorwielen gebruikt of in plaats daarvan één groot wiel vooraan plaatst. De Thule Chariot Cross Trailer pas je heel gemakkelijk aan jouw wensen aan.

 

De Thule Chariot Cross Trailer als fietskar of skitrailer

Gebruik je de Thule Chariot Cross Trailer tijdens het skiën? Haal dan de wielen eraf en plaats de skilatten. Het is mogelijk om achter de trailer een verlengstuk te bevestigen dat je uiteindelijk vastmaakt aan je middel. Ook tijdens het fietsen is de Thule Chariot Cross Trailer superhandig. Het bevestigen van de trailer achter je fiets is een fluitje van een cent.