Kinderwagen, kinderwagens, Thule

Thule Urban Glide 2 kinderwagen

De Thule Urban Glide is heel comfortabel en praktisch. Deze kinderwagen is gemaakt voor lange wandelingen. In het grote, afsluitbare opbergvak zijn heel wat spullen op te bergen. Je kindje geniet van een groot comfort. De grote zonnekap geeft je kindje optimale bescherming tegen de zon. Dankzij het kijkvenster, ziet je kindje toch veel van de omgeving.

Lees meer...

Verstelbare rugleuning

De rugleuning van het zitje is verstelbaar in meerdere posities. Je kunt de rugleuning zelfs volledig naar achteren plaatsen, zodat je kindje onderweg kan slapen. Dankzij de zachte voering, voelt het zitje van de Thule Urban Glide kinderwagen heel prettig aan.

Gebruiksgemak van de Thule Urban Glide 2

Behalve comfortabel is de Thule Urban Glide kinderwagen ook heel praktisch. De kinderwagen is een driewieler, waardoor het rijden door smalle bochten extra gemakkelijk gaat. Gebruik je de Thule Urban Glide even niet, dan vouw je deze heel eenvoudig op tot een gemakkelijk op te bergen pakketje. Je hebt bij het opvouwen slechts één hand nodig.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Kinderwagen

  De Thule Urban Glide 2 Kinderwagen weegt slechts 11,4 kg en is door de grote banden geschikt voor ieder terrein. De kinderwagen is gemakkelijk te besturen en is zeer geschikt om mee te nemen met joggen.
  429,-
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Kinderwagen Black on Black

  De Thule Urban Glide 2 Kinderwagen Black on Black weegt slechts 11,4 kg en is door de grote banden geschikt voor ieder terrein. De kinderwagen is gemakkelijk te besturen en is zeer geschikt om mee te nemen met joggen.

  699,95

  479,-

 • Quick view

  Thule Urban Glide Bassinet

  De Thule Urban Glide Bassinet is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is een handige aanvulling op de Thule Urban Glide of de Glide kinderwagen. De reiswieg is comfortabel en eenvoudig te bevestigen.

  179,95

  137,95

 • Quick view

  Thule Urban Glide Bassinet Regenscherm

  Het Thule Urban Glide Bassinet Regenscherm is geschikt voor de reiswieg van de Thule Urban Glide / Glide Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  41,02
 • Quick view

  Thule Urban Glide Universele Autostoel Adapters

  De Thule Urban Glide Universele Autostoel Adapter maakt het mogelijk om op een heel gemakkelijke manier een autostoeltje op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.
  79,95
 • Quick view

  Thule Snack Tray

  De Thule Snack Tray is gemakkelijk te bevestigen aan jouw Thule kinderwagen. Met deze snack tray heeft je kindje onderweg in de Thule kinderwagen een handig tafelblad voor tussendoortjes en wat drinken.
  39,95
 • Quick view

  Thule Luiertas

  De Thule Luiertas is een perfecte aanvulling op jouw Thule Sleek kinderwagen. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De luiertas kan op verschillende manieren gedragen worden.
  99,95
 • Quick view

  Thule Urban Glide Chicco Autostoel Adapter

  De Thule Urban Glide Chicco Autostoel Adapter maakt het mogelijk om een Chicco autostoeltje op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.
  39,95
12 Resultaten