Topmark Dex kinderwagen

In de Topmark Dex kinderwagen vervoer je je kindje stijlvol én op een praktische manier. De voorwielen van de ze kinderwagen kunnen zwenken, zodat je gemakkelijk langs smalle bochten rijdt. Het handvat van de duwbeugel en de valbeugel hebben een mooie, sfeervolle lederlook. Lees meer...

Het verstelbare zitje van Topmark Dex kinderwagens

Het zitje van de Topmark Dex kinderwagen is zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame te plaatsen. Zet je het zitje achterwaarts, dan houd je onderweg oogcontact met je kindje, wat jullie band zeker zal verstevigen. De rugleuning van het zitje en de voetensteun zijn in meerdere posities verstelbaar.

Te combineren met reiswieg en autostoeltje

Bij de Topmark Dex kinderwagen zit een handige boodschappenmand. De kinderwagen is te combineren met een Topmark Dex reiswieg en een autostoeltje. Hiervoor dien je apart adapters bij te bestellen. Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Topmark Dex Kinderwagen

  De Topmark Dex kinderwagen heeft een opvallend design en handige eigenschappen. Zo is de rugleuning en voetensteun van de kinderwagen verstelbaar en wordt de kinderwagen geleverd met een voetenzak en regenhoes.
  369,-
 • Quick view

  Topmark Dex Reiswieg

  De Topmark Dex Reiswieg is een mooie aanvulling op de Topmark Dex kinderwagen en is praktisch in gebruik. In de reiswieg kun je je pasgeboren kindje op een comfortabel vervoeren tot je kindje 9 kg weegt.
  115,-
 • Quick view

  Topmark Dex Autostoel Adapters Black

  Met de Topmark Dex Maxi-Cosi Adapterset bevestig je stevig en snel een Maxi-Cosi baby autostoeltje op het onderstel van de Topmark Dex kinderwagen. Ideaal voor een korte wandeling of snelle boodschap!
  14,95
3 Resultaten