Kinderwagen Accessoires

E-Leon

Wiegen en nog eens wiegen. Als je kindje nog heel klein is en maar niet kan slapen, is het wiegen van de kinderwagen dé oplossing. Maar het is niet altijd handig om voortdurend de kinderwagen te moeten wiegen. Het E-Leon wiegsysteem is dé oplossing. Dit systeem zorgt voor het automatisch wiegen van de kinderwagen. Je bedient dit systeem op afstand met je smartphone via een app. Het is mogelijk om uit meerdere wiegprogramma’s te kiezen.

Lees meer...

Hoe het wiegsysteem van E-Leon werkt

Het wiegsysteem van E-Leon werkt supereenvoudig. Je zet de wielen van de kinderwagen op het E-Leon wiegsysteem. De breedte van deze automatische kinderwagen wieger van E-Leon is verstelbaar, zodat de meeste kinderwagens prima op het wiegsysteem passen. Vervolgens bedien je deze via een speciale app. De automatische kinderwagen wieger van E-Leon is heel compact en handzaam. Je neemt het gemakkelijk overal mee naartoe. Dat is ideaal, want als je kindje maar blijft huilen en niet tot rust komt, is het fijn om het wiegsysteem van E-Leon bij de hand te hebben, waar je ook bent.

Over E-Leon

Veel ouders verlangen naar een systeem dat het automatisch wiegen van de kinderwagen mogelijk maakt. Op het moment dat zij de kinderwagen wiegen, komt de baby helemaal tot rust en lukt het wel om te slapen. Dit bracht de oprichters op een idee: een automatisch wiegsysteem. Het E-Leon wiegsysteem is uniek en innovatief.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    E-Leon Wiegsysteem

    Het E-Leon Wiegsysteem wiegt de kinderwagen automatisch heen en weer om je kindje heerlijk tot rust te laten komen. Het systeem wordt met de app bedient en je hebt keuze uit 3 verschillende wiegprogramma's.

    229,99

    99,-

1 Resultaten