Voor een snelle boodschap

 

Via de website van Babypark kun je snel en eenvoudig online Maclaren adapters kopen. Op dit moment heeft Babypark voor jou de volgende adapters van Maclaren in de aanbieding.

Lees meer...

 

Maclaren staat bekend om zijn robuustheid, zijn duurzaamheid, maar ook om zijn lichte gewicht. Veelal is de rugleuning te verstellen. Het is dan ook handig om te weten dat er voor deze kinderwagens een Maclaren adapter te verkrijgen is waarop diverse autostoeltjes geplaatst kunnen worden. De adapter van Maclaren is makkelijk en eenvoudig op het onderstel van de Maclaren kinderwagen te plaatsen.

 

Veiligheid
De veiligheid van kinderwagens staat bij Maclaren op nummer 1. Jouw kindje moet veilig kunnen worden vervoerd, maar ook de kinderwagen dient veilig te zijn. Gebruik wordt gemaakt van een ideale zithouding voor jouw kindje. Jouw kindje zal daarom niet gemakkelijk uit de kinderwagen willen klimmen.

 

Ontwerpers
Maclaren heeft een groot ontwerpersteam. Zij zorgen er voor dat het merk erg aanspreekt, maar dat de kinderwagen er ook tijdloos uitziet.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Maclaren Daytripper Adapters Römer

  Deze Maclaren Daytripper Adapters zorgen ervoor dat je een Römer baby autostoeltje eenvoudig op het frame van jouw Daytripper kinderwagen kunt bevestigen. Ideaal voor een korte wandeling!
  35,-
 • Quick view

  Maclaren Daytripper Adapters Concord

  Deze Maclaren Daytripper Adapters Concord zorgen ervoor dat je een Concord baby autostoeltje eenvoudig op het frame van jouw Daytripper kinderwagen kunt bevestigen. Ideaal voor een korte wandeling!
  35,-
 • Quick view

  Maclaren Daytripper Adapters Maxi-Cosi / Cybex

  Deze Maclaren Daytripper Adapters Maxi-Cosi / Cybex zorgen ervoor dat je een Maxi-Cosi of Cybex baby autostoeltje eenvoudig op het frame van jouw Daytripper kinderwagen kunt bevestigen. Ideaal voor een korte wandeling!
  35,-
3 Resultaten