meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Meerijdplankjes

Een meerijdplankje is ideaal wanneer je er met twee jonge kinderen op uit wilt gaan. Het ene kindje kan dan gebruik maken van de kinderwagen terwijl het andere kindje het meerijdplankje gebruikt. Een meerijdplankje is achter de meeste kinderwagens heel gemakkelijk te bevestigen. Meerijdplankjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar en hebben een maximaal draaggewicht van ongeveer 20 kilo.

Lees meer...

Een ruim assortiment meerijdplankjes

Bij Babypark vind je allerlei soorten meerijdplankjes. Er zijn meerijdplankjes voor specifieke merken en/of type kinderwagens maar er zijn ook een aantal universele meerijdplankjes die achter heel veel kinderwagens bevestigd kunnen worden. Wist je dat een meerijdplankje alleen geschikt is voor een kinderwagen en niet voor een buggy? Het frame van een buggy is niet sterk genoeg om het gewicht van twee kindjes (één in de buggy en één op een meerijdplankje) te dragen.

Welk meerijdplankje is geschikt voor jouw kinderwagen?

Voor vrijwel alle kinderwagens is een passend meerijdplankje verkrijgbaar. Op de Babypark Blog vind je een praktisch overzicht waarin je op kunt zoeken welk meerijdplankje geschikt is voor jouw kinderwagen. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de meerijdplankjes vind je alle benodigde informatie.

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bugaboo Bee Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Bee kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017). Adapters voor het vorige model meerijdplankje zijn verkrijgbaar via 0488 488 888
  17,95
 • Quick view

  Bumprider Extra Montageset

  Deze Bumprider Extra Montageset is ideaal voor je tweede kinderwagen. Met deze bevestigingsclips kun je moeiteloos een Bumprider Meerijdplankje achter de kinderwagen bevestigen.
  23,95
 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Adapter

  De EVE Kids Kid-Sit Adapter is een accessoire voor het Kid-Sit meerijdplankje. De Kid-Sit adapter is ook te gebruiken in combinatie met een kinderwagen zonder horizontale achteras.

  32,50

  29,95

 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Cameleon 3 kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017).

  17,95

  13,46

28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot