meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Bugaboo meerijdplankje

Soms is een afstand voor je oudste kindje nog wat ver om te lopen, maar heb je de kinderwagen nodig voor het jongere broertje of zusje. Dan zijn Bugaboo meerijdplankjes een uitkomst. Zo kan je kindje even uitrusten terwijl jij gewoon door kunt wandelen. De stevige meerijdplankjes zorgen ervoor dat je twee kindjes veilig kunt vervoeren. 

Lees meer...

Praktisch in gebruik

Het meerijdplankje is makkelijk en snel aan jouw Bugaboo kinderwagen te bevestigen. Voor het bevestigen heb je apart verkrijgbare adapters nodig. Alleen achter de Bugaboo Bee5 kan het meerijdplankje zonder adapters worden bevestigd. Dankzij de ribbels op het Bugaboo meerijdplankje staat je kindje stevig en veilig.

Een Bugaboo meerijdplankje bestellen

Het Bugaboo meerijdplankje is geschikt voor alle Bugaboo kinderwagens. Bestel vandaag nog een meerijplankje en adapters via deze pagina zodat je er binnenkort gezellig met twee kinderen tegelijkertijd op uit kunt. Liever eerst een testrondje maken? Kom dan langs in één van onze megastores.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Comfort Meerijdplankje

  Met dit Bugaboo Comfort Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de Bugaboo kinderwagen en je kunt gaan wandelen.
  119,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey en Buffalo Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Donkey en Buffalo kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017). Adapters voor het vorige model meerijdplankje zijn verkrijgbaar via 0488 488 888

  17,95

  14,90

 • Quick view

  Bugaboo Bee Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Bee kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017). Adapters voor het vorige model meerijdplankje zijn verkrijgbaar via 0488 488 888
  17,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Cameleon 3 kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017).

  17,95

  14,90

4 Resultaten
Trustpilot