meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Bumprider meerijdplankje

Een Bumprider meerijdplankje is gemakkelijk te bevestigen achter vrijwel iedere kinderwagen. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld kinderwagens waarbij de rem over de gehele achteras loopt waardoor deze niet meer te bedienen is nadat het meerijdplankje bevestigd is. Een Bumprider meerijdplankje is ideaal voor een ouder broertje of zusje om zo gemakkelijk met de kinderwagen mee te kunnen rijden.

Lees meer...

Diverse modellen Bumprider meerijdplankjes

Bumprider meerijdplankjes zijn verkrijgbaar in diverse modellen om op te zitten of te staan. Jij kent je kindje het beste, dus je kunt waarschijnlijk prima inschatten welk model bij je kindje past. De montage van een meerijdplankje is een fluitje van een cent. Je hebt er niet eens gereedschap bij nodig!

Een meerijdplankje voor peuters en kleuters

De meeste Bumprider meerijdplankjes zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar. Meer specifieke informatie over Bumprider meerijdplankjes vind je in de gedetailleerde productbeschrijvingen bij de producten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje is eenvoudig te monteren en past op alle kinderwagens. Het meerijdplankje is geschikt van 2 tot 5 jaar en belastbaar tot maximaal 20 kg.
  186,95
 • Quick view

  Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black is eenvoudig te monteren achter elke kinderwagen. Speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen die nog niet ver kunnen lopen. Een onmisbare uitbreiding bij de kinderwagen.
  117,95
 • Quick view

  Bumprider Extra Montageset

  Deze Bumprider Extra Montageset is ideaal voor je tweede kinderwagen. Met deze bevestigingsclips kun je moeiteloos een Bumprider Meerijdplankje achter de kinderwagen bevestigen.
  23,95
3 Resultaten
Trustpilot