meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Cybex meerijdplankje

Ga je vaak met een baby en een peuter of kleuter op stap, koop dan een meerijdplankje voor de kinderwagen. Heeft het oudste kind even geen zin om te lopen, dan kan het ‘meeliften’ door op het meerijdplankje te staan. Op deze pagina vind je ons assortiment meerijdplankjes voor Cybex kinderwagens.

Lees meer...

Gemakkelijk in gebruik

Cybex meerijdplankjes maak je heel gemakkelijk aan de kinderwagen vast. Ook mét meerijdplankje blijft de kinderwagen heel soepel te besturen. Het meerijdplankje rolt gewoon met de kinderwagen mee. Lees voor meer gedetailleerde informatie de productbeschrijving bij de Cybex meerijdplankjes.

Online winkelen

Cybex meerijdplankjes bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Het voordeel van online winkelen is dat je het overal kunt doen, thuis of waar dan ook. Bereikt jouw order ons nog vóór 20:00 uur, dan bezorgen wij jouw bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cybex Meerijdplankje Zwart

    Met het Cybex Meerijdplankje Zwart kan je kindje op een handige manier met de Cybex Priam kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
    109,95
1 Resultaten
Trustpilot