meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Jippie's meerijdplankje

Een meerijdplankje kun je gemakkelijk aan je kinderwagen vastmaken. Wanneer je kindje moe is van het lopen kan het dus veilig op het meerijdplankje gaan staan. Een Jippies meerijdplankje heeft een stroef oppervlak zodat je kindje niet kan uitglijden en voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Jippie's meerijdplankjes. Lees meer...

Een veelzijdig meerijdplankje

De Jippie's meerijdplankjes passen dankzij een universeel kliksysteem op diverse kinderwagens. Er zijn verschillende modellen meerijdplankjes verkrijgbaar, bijvoorbeeld met of zonder zitje. Door het universele ontwerp en de verschillende mogelijkheden zijn Jippie's meerijdplankjes geliefd onder ouders.

Bestel je favoriete meerijdplankje online

Heb je je keuze voor een Jippie's meerijdplankje gemaakt? Bestel deze dan vandaag nog online via Babypark.nl. Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis thuisbezorgd en worden snel verzonden. Dat is prettig winkelen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Jippie's Pick-Up Meerijdplankje

    Het Jippie's Pick-Up meerijdplankje bevestig je met één druk op de knop aan de kinderwagen. Het meerijdplankje is uitgerust met een ergonomisch gevormde zitting, 3 zwenkwielen en voldoet aan alle veiligheidsnormen.
    99,95
1 Resultaten
Trustpilot