meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Joolz meerijdplankje

Ga je regelmatig wandelen met een Joolz kinderwagen en neem je dan een peuter of kleuter mee? Schaf dan een Joolz meerijdplankje aan. Is de peuter of kleuter moe en heeft hij of zij geen zin meer om te lopen, laat hem of haar dan met de kinderwagen meeliften door op het meerijdplankje te staan.

Lees meer...

Nóg meer plezier tijdens het wandelen

De meeste peuters en kleuters vinden het prachtig om op een meerijdplankje te staan. Was een lange wandeling voorheen niet altijd even fijn, nu vinden ze het maar wat leuk! Het monteren van een Joolz meerijdplankje aan een Joolz kinderwagen is zo gebeurd.

In no time thuisbezorgd

Een Joolz meerijdplankje bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Profiteer van onze supersnelle bezorgservice. Bereikt jouw online order en betaling ons op een werkdag vóór 20:00 uur, dan krijg jij het meerijdplankje in de meeste gevallen al de volgende dag thuisbezorgd!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Meerijdplankje Zwart

  Met het Joolz Meerijdplankje neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Joolz Day en Geo kinderwagen en je bent klaar voor de wandeling.
  89,95
 • Quick view

  Joolz Aer Meerijdplankje Zwart

  Met het Joolz Aer Meerijdplankje Zwart neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Joolz Aer buggy en je bent klaar voor de wandeling.
  114,95
2 Resultaten
Trustpilot