meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Een Kidsriver meerijdplankje kopen

 

Meerijdplankje voor de wandelwagen
Met twee kindjes vlot op elkaar is het vaak even puzzelen. Kopen we een duowagen of zijn er andere mogelijkheden? Vaak kan het oudste kindje al wel lopen, maar voor een flinke wandeling is het toch nog wat te vroeg.

Lees meer...

 

Met dit meerijdplankje van Kidsriver worden al die zorgen weggenomen! Bevestig eenvoudig het meerijdplankje aan je kinderwagen en zie hoe gemakkelijk het is om met twee kindjes op pad te gaan. Bovendien vinden kinderen het vaak geweldig om op die manier vervoerd te worden.

 

Bevestiging Kidsriver meerijdplankjes
Door middel van een handig kliksysteem zijn de meerijdplankjes van Kidsriver gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Binnen een handomdraai kun je met je kindjes op pad.

 

Bekijk naast deze aanbieding ook diverse andere artikelen van Kidsriver. Online bestellen gaat snel, veilig en gemakkelijk.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Universeel Meerijdplankje

  Met dit Kidsriver Universeel Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.
  79,-
 • Quick view

  Kidsriver Universeel Meerijdplankje Met Zitting

  Met dit Kidsriver Universeel Meerijdplankje Met Zitting neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.
  109,-
2 Resultaten
Trustpilot