meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Kleine Dreumes meerijdplankje

 

Op deze pagina vind je de meerijdplankjes en bijbehorende accessoires van Kleine Dreumes. Specifieke informatie vind je in de productbeschrijvingen. Met een meerijdplankje creëer je gemakkelijk een zitplaats voor een extra passagier. Kleine Dreumes meerijdplankjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden tot 4 jaar (max. 18 kg).

Lees meer...

 

Functioneel ontwerp en eenvoudig in gebruik

Het Kleine Dreumes meerijdplankje is eenvoudig vast te maken aan de kinderwagen. Het meerijdsysteem is ideaal voor als je oudste kind al wel kan lopen, maar na verloop van tijd even wil zitten of staan op het plankje. Een meerijdplankje is bovendien heel gezellig en biedt een geborgen gevoel aan het oudste kindje.

 

Het Kid-Sit meerijdplankje

Het Kid-Sit meerijdplankje van Kleine Dreumes is ontwikkeld voor kinderwagens met een horizontale achteras. Natuurlijk moet je wel even controleren of je nog goed bij de rem kunt wanneer het meerijdplankje bevestigd is. Heeft jouw kinderwagen geen horizontale achteras? Dan kun je deze creëren met behulp van de apart verkrijgbare adapter.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  119,-

 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Black kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Sweet Pink

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Sweet Pink kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Soft Blue

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Soft Blue kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
5 Resultaten