meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Mutsy meerijdplankje

Wanneer je kindje pas net kan lopen zijn langere afstanden nog te vermoeiend. Een Mutsy meerijdplankje achter de kinderwagen is dan een uitkomst. Op deze pagina vind je ons actuele overzicht met Mutsy meerijdplankjes.

Lees meer...

Is een Mutsy meerijdplankje geschikt voor mijn kinderwagen?

Voor iedere Mutsy kinderwagen is een geschikt meerijdplankje te vinden. Een uitzondering is de Nexo, omdat dit model meer lijkt op een buggy en het frame niet bestand is tegen het gewicht van twee kindjes tegelijkertijd. In de productbeschrijvingen bij de meerijdplankjes lees je precies met welke kinderwagens de Mutsy meerijdplankjes compatibel zijn.

Een praktisch meerijdplankje

Mutsy meerijdplankjes zijn ontzettend handig als je met twee kinderen op stap gaat. Je ene kindje zit nog in de kinderwagen en de ander kan gewoon op het meerijdplankje staan. Mutsy meerijdplankjes kun je eenvoudig online bestellen zodat je thuis rustig het meerijdplankje kunt uitzoeken. Je hebt het meerijdplankje vervolgens snel in huis zodat je met de kinderen kunt gaan genieten van de buitenlucht.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mutsy Step Up Board Meerijdplankje

    Met het Mutsy Step Up Board Meerijdplankje is het mogelijk om met twee kinderen tegelijkertijd te wandelen. Het Mutsy meerijdplankje is geschikt voor de Mutsy Igo, I2, Exo en Evo kinderwagen.

    84,95

    72,21

1 Resultaten