meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

UPPAbaby meerijdplankje

Vul jouw UPPAbaby kinderwagen aan met een meerijdplankje voor een ouder broertje of zusje. Het oudste kindje hoeft dan niet altijd te lopen, maar kan zich af en toe ook mee laten rijden. UPPAbaby meerijdplankjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar en hebben een maximaal draaggewicht van 25 kg.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijkheid van een UPPAbaby meerijdplankje

Een UPPAbaby meerijdplankje bevestig je heel eenvoudig aan het frame van een UPPAbaby kinderwagen. Gebruikt je kindje het UPPAbaby meerijdplankje even niet? Dan klap je het plankje gewoon omhoog zodat deze niet in de weg zit. UPPAbaby meerijdplankjes zijn voorzien van anti-slip materiaal zodat je kindje stevig op het meerijdplankje kan staan.

UPPAbaby meerijdplankje online bestellen

Bestel vandaag nog een UPPAbaby meerijdplankje online via deze pagina. Indien jouw online order en betaling ons op een werkdag nog vóór 20:00 uur bereiken en het meerijdplankje is uit voorraad leverbaar, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wil je liever het UPPAbaby meerijdplankje eerst uitproberen? Dan nodigen wij je van harte uit in één van onze megastores.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE PiggyBack Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby RIDGE PiggyBack Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt als je hem niet nodig hebt.
  130,-
 • Quick view

  UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van het comfort van de UPPAbaby kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt.
  139,-
2 Resultaten
Trustpilot