Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen muskietennet

Een Bugaboo muskietennet voor uw baby kopen

 

Veilig de zon in
De zomer is bij uitstek de gelegenheid om er eens lekker op uit te gaan met de wandelwagen. Of het nu voor een boodschap naar het dorp is of een heerlijke wandeling door de natuur, met de warmte van de zon is het altijd genieten. Helaas kunnen insecten als muggen en wespen met hun lelijke beet een hoop ongemak veroorzaken. Het is daarom van groot belang je kindje daartegen te beschermen.

 

Lees meer...

De innovatieve muskietennetjes van Bugaboo zijn hiervoor uitermate geschikt. Bovendien zijn ze op maat gemaakt waardoor de pasvorm perfect is en de bevestiging in een handomdraai is gebeurd. Bovendien heeft een opgevouwen muskietennet van Bugaboo minimale opbergruimte nodig.

 

UV-straling
Het huidje van je kindje is nog erg gevoelig en beschikt over weinig pigment. Hierdoor verbandt de huid snel. Het is daarom van groot belang deze goed te beschermen. De Bugaboo muskietennetjes beschikken over extra UV-bescherming waardoor je kindje veilig van de zomer kan genieten!

 

Wil je deze aanbieding of een ander artikel van Bugaboo bestellen? Dit gaat bij Babypark gemakkelijk, veilig en snel online.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader