Cybex muskietennetjes

Maak jouw Cybex kinderwagen compleet met een Cybex muskietennetje. Je houdt dan op een eenvoudige manier muggen en andere insecten bij je kindje vandaan. De muskietennetjes zijn heel gebruiksvriendelijk. Je maakt ze heel gemakkelijk aan de kinderwagen vast.

Lees meer...

Handige details

Je kindje zal niet veel last hebben van het muskietennetje. Het netje laat gemakkelijk lucht door. Verder is het goed om te weten dat de meeste muskietennetjes gemakkelijk uitwasbaar zijn in de wasmachine.

Online te bestellen

Bestel vandaag nog online een muskietennetje via onze webshop. Vervolgens stellen wij alles in het werk om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Als wij jouw order en online betaling nog vóór 20:00 uur ontvangen, bezorgen wij het muskietennetje in de meeste gevallen al de volgende dag.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Avi Muskietennet Black

  Het handige Cybex Avi Muskietennet Black beschermt je kindje tegen de zon, wind en insecten. Ideaal in de zomer dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen op de Cybex Avi Jogging kinderwagen.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Platinum Muskietennet Black

  Het Cybex Platinum Muskietennet Black beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Cybex Priam en Mios buggy.
  34,95
2 Resultaten
Trustpilot