Een Easywalker muskietennet voor uw baby kopen

 

Muskietennet van Easywalker
In de zomermaanden is het heerlijk om er eens lekker op uit te trekken met je kindje. Om vervelende insectenbeten van bijvoorbeeld muggen of wespen te voorkomen, is het goed om je kindje hiertegen te beschermen.

Lees meer...

 

De Easywalker muskietennetjes bieden hierin uitkomst met een perfecte pasvorm, goede luchtdoorlatendheid en gemakkelijke montage. Bovendien heeft het muskietennet weinig opbergruimte nodig. Op deze manier kan je kindje veilig genieten van de zomer.

 

UV bescherming
Omdat baby's en jonge kinderen nog een gevoelige huid hebben, is het van groot belang ze te beschermen tegen de grote hoeveelheid uv-straling. Ze zijn erg gevoelig en verbranden direct. De muskietennetjes van Easywalker bieden uv-bescherming, waardoor je kindje zorgeloos kan genieten van de zon.

 

Bij Babypark vind je naast deze aanbieding nog diverse andere artikelen van Easywalker. Online bestellen gaat snel, veilig en gemakkelijk.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Jimmey Muskietennet Reiswieg

  Het Easywalker Jimmey Muskietennet Reiswiegbeschermt je kindje tegen insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het net is gemakkelijk te bevestigen over de reiswieg van de Easywalker Jimmey kinderwagen.

  39,99

  31,99

 • Quick view

  Easywalker Jimmey Muskietennet Zitting

  Het Easywalker Jimmey Muskietennet Zitting beschermt je kindje tegen insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het net is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de Easywalker Jimmey kinderwagen.

  39,99

  31,99

 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Muskietennet Reiswieg

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 3 Muskietennet Reiswieg onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  39,99

  31,99

 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Muskietennet Zitting

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 3 Muskietennet Zitting onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  39,99

  31,99

 • Quick view

  Easywalker Jackey Muskietennet

  Het Easywalker Jackey Muskietennet beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Easywalker Jackey buggy.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Easywalker Muskietennet

  Het Easywalker buggy muskietennet beschermd je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Easywalker buggy.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Easywalker Miley Muskietennet

  Het Easywalker Miley Muskietennet beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Easywalker Miley buggy.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Easywalker Harvey 2 Muskietennet Reiswieg

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 2 Muskietennet Reiswieg onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  32,99

  26,39

 • Quick view

  Easywalker Harvey Muskietennet Twin Reiswieg

  Dit Easywalker Harvey Muskietennet Twin Reiswieg is onmisbaar wanneer je op reis gaat naar een zonnige of warme bestemming! Het muskietennet beschermt je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  39,99

  31,99

 • Quick view

  Easywalker Charley Muskietennet Zitting

  Het Easywalker Charley Muskietennet is geschikt voor de zitting van de Easywalker Charley Kinderwagen. Het muskietennet is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen insecten zoals wespen en muggen.

  32,99

  26,39

10 Resultaten
Black Friday
Trustpilot