Een muskietennet van Joolz voor uw baby kopen

 

Bescherming
In de zomer is het heerlijk om er eens lekker op uit te gaan met je kindje. Wat is het dan vervelend als je kindje op zo'n gezellige wandeling wordt gestoken door bijvoorbeeld een mug of een wesp. Omdat een steek ook niet altijd zonder gevaar is, is het van groot belang je kindje hiertegen te beschermen met de Joolz muskietennetjes.

 

Lees meer...

Met de muskietennetjes van Joolz kun je zorgeloos op pad. Je kindje wordt geheel beschermd en heeft daarnaast toch voldoende frisse lucht en bewegingsruimte.

 

Gebruikersgemak
Een Joolz muskietennet heeft een perfecte pasvorm voor zowel de Joolz Day reiswieg als de Joolz Day wandelwageninzet. Hij is bovendien gemakkelijk te monteren en heeft weinig opbergruimte nodig.

 

Deze aanbieding en natuurlijk alle andere artikelen van Joolz zijn bij Babypark online gemakkelijk, veilig en snel te bestellen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Uni² Comfort Cover

  Deze Joolz Uni² Comfort Cover is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. De cover zorgt er voor dat je kindje bescherm is tegen licht, zonnestralen en geluiden. De cover is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen.
  44,95
 • Quick view

  Joolz Uni² Muskietennet

  Dit Joolz Uni² Muskietennet beschermd je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en de zomer is het muskietennet aan te bevelen voor de Joolz Day², Day³, Geo² en Hub kinderwagen.
  29,95
 • Quick view

  Joolz Geo Muskietennet Onderste Zitje

  Houdt ongedierte en insecten op veilige afstand van je kindje met het Joolz Geo muskietennet. Snel en eenvoudig te bevestigen en sluit naadloos aan.

  40,-

  29,95

3 Resultaten