Een Phil en Teds muskietennet voor uw baby kopen

 

Veilig genieten
In de zomer trekt iedereen weer naar buiten. Heerlijk lopend naar het dorp of een mooie wandeling door de natuur met de wandelwagen. Insecten kunnen vervelende sporen nalaten als ze je kindje steken. Helaas hebben we in de zomer met insecten als vliegen, muggen of wespen te maken. Natuurlijk wil je je kindje hiertegen beschermen.

 

Lees meer...

De Phil en Teds muskietennetjes bieden hierin uitkomst. Op maat gemaakte muskiettennetjes zorgen voor genoeg bewegingsvrijheid en frisse lucht, maar beschermen je kindje tegen de insecten. Opgeborgen vergt het muskietennet van Phil en Teds nauwelijks ruimte.

 

Aanbrengen
Doordat de muskietennetjes van Phil en Teds op maat gemaakt zijn, kunnen ze in een handomdraai aangebracht en weer verwijderd worden. Er zijn diverse muskietennetjes te verkrijgen, dus kijk een rustig welke bij jouw Phil en Teds wandelwagen past.

 

Wil je deze aanbieding of een ander artikel van Phil en Teds bestellen? Dit kan gemakkelijk, veilig en snel online bij Babypark.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  phil&teds Dot Zonnescherm Dubbel

  Een op maat gemaakt zonnescherm voor de phil&teds Dot™ in combinatie met de duokit. Beschermt je kind tegen zon en insecten.
  39,-
 • Quick view

  phil&teds Dot Zonnescherm Enkel

  Een op maat gemaakt zonnescherm voor de phil&teds Dot™. Beschermt je kindje tegen de zon en insecten.
  39,-
2 Resultaten