E-Leon overige accessoires

Als één kinderwagen accessoire heel fijn is om te hebben, is het wel het E-Leon wiegsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de kinderwagen automatisch kan bewegen. Je hoeft dus niet zelf de kinderwagen te wiegen als je kindje maar niet in slaap kan komen. Het wiegsysteem van E-Leon is gemakkelijk te bedienen via een app op je smartphone. Je hebt de keus uit drie wiegprogramma’s, zodat je af en toe kunt variëren. En wie weet heeft je kindje een voorkeur voor één van de wiegprogramma’s.

Lees meer...

Hoe je het E-Leon wiegsysteem gebruikt

Om het E-Leon wiegsysteem te gebruiken, is het natuurlijk belangrijk dat je de speciale app hiervoor op je smartphone zet. Vervolgens plaats je de wielen van de kinderwagen op het E-Leon wiegsysteem. Doordat de breedte van het wiegsysteem verstelbaar is, past in principe elke kinderwagen op het wiegsysteem. Via de app bedien je het wiegsysteem op afstand en geef je aan voor welk wiegprogramma je kiest. Tijdens het wiegen kun jij je gewoon richten op je eigen bezigheden. Wil je stoppen met wiegen of een ander programma kiezen, dan doe je dit gewoon op afstand. Dankzij het compacte, handzame formaat, is het E-Leon wiegsysteem gemakkelijk te vervoeren.

Over E-Leon

Slaap is belangrijk voor baby’s. En iets dat daarbij uitstekend helpt, is goed wiegen. Dit bracht de oprichters van E-Leon ertoe om een systeem te ontwerpen dat ervoor zorgt dat de kinderwagen automatisch kan bewegen. En met succes. Het wiegsysteem van E-Leon is een uitkomst. Ben je overtuigd geraakt van het gemak van dit systeem? Het E-Leon wiegsysteem is online te bestellen via babypark. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    E-Leon Wiegsysteem

    Het E-Leon Wiegsysteem wiegt de kinderwagen automatisch heen en weer om je kindje heerlijk tot rust te laten komen. Het systeem wordt met de app bedient en je hebt keuze uit 3 verschillende wiegprogramma's.

    229,99

    99,-

1 Resultaten
Trustpilot