Elodie Details accessoires online op Babypark.nl

 

Elodie Details
Elodie Details ontwerpt stijlvolle accessoires met een moderne look. Elodie Details wil er graag voor zorgen dat je de spulletjes die je nodig hebt voor de verzorging van je kindje met een elegant design kunt verkrijgen. Diverse soorten accessoires maken daarom deel uit van de collectie van Elodie Details. Zo probeert Elodie Details een compleet aanbod te leveren voor iedereen die babyaccessoires nodig heeft.

Lees meer...

 

Elodie Details accessoires in de aanbieding bij Babypark
In de webshop van Babypark kan je diverse accessoires van Elodie Details kopen. Een onderdeel van het brede assortiment vormen spulletjes die speciaal geschikt zijn voor in de kinderwagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dekentjes om je kindje warm te houden. Deze dekentjes zijn, net als alle andere producten van Elodie Details, op een stijlvolle wijze vormgegeven en voelen tegelijkertijd heerlijk aan. Zo beleeft je kindje de hoogste mate van comfort die je kleine kan krijgen.

 

Ook andere producten van Elodie Details vind je in onze online shop terug. Kijk gerust rond naar wat we je te bieden hebben. Zowel accessoires als kleding als meubels komen in ons assortiment terug, waardoor we je alles aanbieden dat je maar nodig kunt hebben.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Elodie Details Mondo Bekerhouder

    De Elodie Details Mondo Bekerhouder is een onmisbare accessoire voor Elodie Details Mondo buggy. Met deze bekerhouder heb je altijd wat drinken voor je kindje (of voor jezelf) bij de hand. Ideaal voor onderweg!
    25,90
1 Resultaten
Trustpilot