Kleine Dreumes accessoires

 

Handige accessoires van Kleine Dreumes zoals Tagalongs
Accessoires van ons topmerk Kleine Dreumes zijn niet alleen trendy maar ook praktisch. Denk aan de tagalons bijvoorbeeld. Deze handvaten geven de peuter de mogelijkheid om de kinderwagen vast te houden wanneer zijn moeder allebei de handen nodig heeft voor de baby. Deze Kleine Dreumes Tagalongs zijn te krijgen in allerlei leuke kleurtjes zoals paars of rood. Bekijk nog meer accessoires van onze overige topmerken hier in de webwinkel. Bezichtig deze actuele aanbieding van de Kleine Dreumes accessoire hier op Babypark.nl.

Lees meer...

 

Accessoires van kleine Dreumes
Kleine Dreumes accessoires zijn onmisbaar. Denk aan de Twoo Black, het zitje voor de peuter die precies past op het meerijdplankje van de Bugaboo buggy. Je peuter hoeft niet te staan maar kan ook zitten. Tijdens een lange wandeling naar de winkel of wanneer de hond uitgelaten wordt is dit superhandig. Zo komt moeder snel op haar bestemming. Bekijk nog meer accessoires en kinderartikelen of meubels hier op Babypark.nl. Je kunt bij ons 24 uur bestellen. Kom ook een accessoire van Kleine Dreumes online kopen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kleine Dreumes Twoo Black

  Twoo is een stoeltje die speciaal is ontworpen voor het meerijdplankje van de Bugaboo.
  62,50
 • Quick view

  Kleine Dreumes Loopie

  Met de Kleine Dreumes Loopie heeft je kindje een veilig en stevig houvast aan elke kinderwagen of buggy. De loopie is handig in combinatie met de Kid-Sit en heeft genoeg afstand tot de wielen.
  9,95
2 Resultaten