Mountain buggy accessoires online bekijken op Babypark.nl

 

Mountain buggy
Het merk Mountain buggy richt zich met zijn ontwerpen op het maken van buggy's en kinderwagens die zowel praktisch als mooi zijn voor iedere persoon en iedere omgeving. Daardoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over of je buggy of kinderwagen al dan niet bepaalde omstandigheden aan kan. Ook de accessoires die je van Mountain buggy kunt kopen, hebben een grote toegevoegde waarde. Deze zorgen er namelijk voor dat het je aan niets ontbreekt wanneer je met je baby, peuter of kleuter in de buggy of kinderwagen op pad bent.

Lees meer...

 

Mountain buggy accessoires bij Babypark
Bij Babypark hebben we diverse accessoires van Mountain buggy in de aanbieding, zodat de keuze aan jou is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekker comfortabele, warme slaapzakken en bekerhouders voor aan de buggy of kinderwagen: zo heeft je kindje altijd zijn of haar drinken binnen handbereik. Ook een parasol mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je de deur uitgaat, zodat je kindje altijd zoveel mogelijk beschermd is tegen de invloeden van de zon.

 

Bekijk gauw ons huidige aanbod van Mountain buggy zodat je zelf kunt bekijken welke mogelijkheden het jou biedt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mountain Buggy Duet Reiswieg Plus Chilli

  De Mountain Buggy Duet Reiswieg Plus Black is geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden. De reiswieg is geschikt voor één kindje, beschikt over een verstelbare zonnekap en is eenvoudig te bevestigen op het onderstel van de Mountain Buggy Duet tweelingwagen.

  199,-

  189,-

 • Quick view

  Mountain Buggy Reiswieg Plus Marine

  De Mountain Buggy Reiswieg Plus is compatibel met de Mountain Buggy Urban Jungle, Terrain en +One kinderwagens. De wieg wordt compleet geleverd inclusief dekje, matrasje, bekleding en zelfs een winterinzet.
  199,-
2 Resultaten