Woezel en Pip overige accessoires

 

Maak de kinderwagen vanbinnen nóg leuker voor je kindje. Bevestig hierin vrolijke Woezel en Pip accessoires. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Woezel en Pip accessoires. De meeste kinderen vinden Woezel en Pip accessoires heel erg leuk.

 

Lees meer...

Woezel en Pip accessoires vastmaken

De meeste Woezel en Pip accessoires op deze pagina zijn aan de kinderwagen vast te maken, zodat je kindje de accessoires onderweg niet verliest. Aan Woezel en Pip accessoires voor de kinderwagen zitten vaak meerdere leuke speeltjes vast, zodat je kindje zich onderweg niet snel zal vervelen.

 

Gemaakt van hoogwaardig materiaal

Woezel en Pip  accessoires zijn over het algemeen gemaakt van duurzaam materiaal dat lang mooi blijft. De meeste Woezel en Pip accessoires zijn prima uit te wassen in de wasmachine, vaak op maximaal 30 graden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog leuke Woezel en Pip accessoires online via onze webshop!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Woezel En Pip Boxspiraal

    De Woezel En Pip Boxspiraal beschikt over gekleurde knuffeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
    19,95
1 Resultaten