Pimp je kinderwagen met een vrolijke Stokke parasol

 

De parasol van Stokke is handig en praktisch
Het merk Stokke heeft vaak artikelen die handig in het gebruik zijn en waarover is nagedacht. Zo kun je bijvoorbeeld de Stokke parasols kopen in hele vrolijke kleurtjes. Het scherm van deze parasols kun je van de stang afhalen en in de wasmachine wassen. Dat is ontzettend handig, want deze wordt snel vies. Ook kun je de Stokke parasol in twee delen splitsen, zodat deze compacter wordt. De stang is daarnaast gemakkelijk te buigen, zodat je kindje altijd in de schaduw kan liggen.

Lees meer...

 

Babypark heeft handige parasols voor je in de aanbieding
Als jij in het bezit wilt komen van één van die handige parasols van Stokke, dan heeft Babypark deze voor je in de aanbieding. Ga dus snel naar de site en vrolijk je kinderwagen op met een mooie parasol. De parasol van Stokke kun je online kopen in combinatie met andere benodigdheden voor de kinderwagen. Ook hiervoor kun je bij Babypark terecht. Zo heb je alles tegelijk in huis en kun je met je kindje op pad gaan.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stokke® Black Parasol Black

    De Stokke® Black Parasol Black biedt bescherming tegen zonlicht in elke gebruiksfase van de wandelwagen. De Stokke® Black Parasol is geschikt voor de Stokke® Xplory®, Stokke® Trailz™ en Stokke® Scoot™ kinderwagen.
    45,-
1 Resultaten