ABC Design regenschermen

Vul jouw ABC Design kinderwagen of buggy aan met een ABC Design regenscherm. Sommige ABC Design regenschermen zijn speciaal bedoeld voor duowagens, andere voor monowagens. Op deze pagina vind je ons complete assortiment ABC Design regenschermen.

Lees meer...

Droog onder een ABC Design regenscherm

Een ABC Design regenscherm leg je over de kinderwagen heen. De kinderwagen is dus volledig bedekt met het ABC Design regenscherm. Alleen op die manier weet je dat de kinderwagen zo goed als zeker droog blijft. Het scherm geeft overigens ook beschutting tegen de wind en de kou.

Goed voorbereid op stap

Eigenlijk is een ABC Design regenscherm onmisbaar. Je kunt niet altijd voorkomen dat je in een grote plensbui terechtkomt. Dan is het maar wat fijn als je een ABC Design regenscherm bij de hand hebt! Koop vandaag nog een ABC Design regenscherm online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Condor Regenscherm

  Het ABC Design Condor Regenscherm is geschikt voor de ABC Design Kinderwagens. Het regenscherm is in een paar tellen over de reiswieg te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  19,90

  15,90

 • Quick view

  ABC Design Zoom Regenscherm

  Het ABC Design Zoom Regenscherm is geschikt voor de ABC Design Zoom duowagen. Het regenscherm is in een paar tellen over de reiswieg te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  24,90
2 Resultaten
Trustpilot