Römer regenschermen

 

Een Römer regenscherm is een eenvoudige oplossing om onderweg kleine ongemakken te verhelpen. Onder een Römer regenscherm zit je kindje beschut tegen regen en wind. Zo’n regenscherm is eigenlijk onmisbaar. Het is ideaal om het Römer regenscherm achter de hand te hebben als je met je kindje op pad gaat.

Lees meer...

 

Gebruiksvriendelijke Römer regenschermen

Een Römer regenscherm neem je heel gemakkelijk in gebruik. Römer regenschermen hebben een eenvoudige pasvorm. Je legt het scherm heel eenvoudig over de kinderwagen heen. En wat heb je er veel gemak van!

 

Over Römer

Römer is een merk van veilige autostoeltjes en kinderwagens. Op het gebied van veiligheid is Römer een echte trendsetter. Römer kwam telkens weer met nieuwe veiligheidsdetails voor autostoeltjes die het reizen in de auto nóg veiliger maakten. Römer is een betrouwbaar en kwalitatief goed merk. Bestel vandaag nog een Römer regenscherm online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Britax Römer B-AGILE Regenhoes

    Met de Britax Römer B-AGILE Regenhoes voor de Britax B-Agile kinderwagen bescherm je je kindje tegen wind en kou. Ook houdt de regenhoes de bekleding van de kinderwagen droog.
    24,90
1 Resultaten