Cybex accessoires

 

Handig voor je kinderwagen
Bij Babypark vind je altijd de leukste aanbieding, zowel online als in onze winkels. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor je kindje, zodat je alle producten in één winkel kunt kopen.

Lees meer...

 

De accessoires van Cybex zijn ideaal voor je kinderwagen; het regenscherm zorgt ervoor dat je kindje goed beschermd zit en niet nat wordt tijdens een onverwacht buitje. Het regenscherm is makkelijk op te vouwen, waardoor het handig mee te nemen is en niet al te veel plaats inneemt.

 

Ook tegen de wind
Het regenscherm uit de collectie accessoires van Cybex is naast een regenscherm ook uitermate geschikt als windscherm, zodat je kindje ook bij wind beschermd zit. Je kindje zal met veel plezier met je gaan wandelen, ook bij regen en wind. De Cybex accessoires zijn makkelijk in gebruik en onmisbaar voor je kinderwagen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Melio Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Cybex Melio Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de Cybex Melio reiswieg. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Cybex Melio Regenscherm Kinderwagen Transparant

  Het Cybex Melio Regenscherm Kinderwagen Transparant is geschikt voor het zitgedeelte van de Cybex Melio Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Avi Regenscherm Transparant

  Het Cybex Avi Regenscherm Transparant beschermt je kindje tegen regen, wind en sneeuw en is gemakkelijk te bevestigen op de kinderwagen. Het regenscherm is geschikt voor de sportieve Cybex Avi kinderwagen.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Cybex Gazelle S Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de Cybex Gazelle S reiswieg. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Regenscherm Kinderwagen Transparant

  Het Cybex Gazelle S Regenscherm Kinderwagen Transparant is geschikt voor het zitgedeelte van de Cybex Gazelle S Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Eezy S 2 Regenscherm Kinderwagen Transparant

  Het Cybex Eezy S 2 Regenscherm Kinderwagen Transparant is geschikt voor het zitgedeelte van de Cybex Eezy S 2 Kinderwagen. Het regenscherm is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen regen en wind.
  49,95
 • Quick view

  Cybex S Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Cybex S Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de Cybex S reiswieg. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Balios S Regenscherm Kinderwagen Transparant

  Het Cybex Balios S Regenscherm Kinderwagen Transparant is geschikt voor het zitgedeelte van de Cybex Balios S Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
8 Resultaten
Trustpilot