Ideale accessoires van Easywalker

 

Easywalker heeft verschillende accessoires in de collectie
Bij Easywalker zorgen ze ervoor dat je zonder zorgen op pad kunt gaan met de kinderwagen. Zo heeft dit merk diverse accessoires in de collectie waar je gewoonweg niet zonder kunt als je veel wandelt. Een parasol, tas, windscherm en adapters voor je autostoel: al deze accessoires van Easywalker kun je online kopen. Bezoek de site en vind wat jij nodig hebt. Je kunt er ook meteen een mooie kinderwagen of buggy bij aanschaffen.

Lees meer...

 

Babypark zorgt voor accessoires bij de kinderwagen
Bij Babypark zorgen ze er wel voor dat jij lekker met je kindje kunt gaan wandelen. De diverse accessoires die je hiervoor nodig hebt vind je dan ook uitgebreid op Babypark.nl. Easywalker accessoires zijn regelmatig in de aanbieding, houd daarom de website in de gaten! De accessoires van Easywalker zijn sterk, mooi en ontzettend praktisch. Dit zijn artikelen waar je echt iets aan zult hebben, vooral als je veel met je baby of peuter in de buitenlucht bent.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Charley Regenscherm Zitting

  Met de Easywalker Charley Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de zitting van de Easywalker Charley kinderwagen en heb je in enkele seconden bevestigd.
  32,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Regenscherm Zitting

  Met het Easywalker Harvey 3 Regenscherm Zitting wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het scherm past perfect op de Easywalker Harvey 3 Zitting en heb je in enkele seconden bevestigd.
  36,99
2 Resultaten
Trustpilot