Veel handige accessoires van Joolz

 

Neem van alles mee als je met de kinderwagen op pad gaat
Als je met de kinderwagen weg wilt gaan, dan moet je wel van alles meenemen. Je moet hierbij denken aan een parasol voor als de zon gaat schijnen, een tas, een slaapzak, een regen- of windscherm en eventueel een adapter. Zo ben je op alles voorbereid. Al deze accessoires kun je het beste van één merk kopen. De Joolz accessoires zijn bijvoorbeeld ontzettend handig en je kunt ze kopen bij één winkel, namelijk Babypark.

Lees meer...

 

Babypark heeft van alles voor de kinderwagen
De Joolz kinderwagen is een ontzettende fijne wagen. Hier kun je ook meteen een aantal accessoires bij kopen. Kijk op Babypark.nl wat je allemaal nodig hebt om een goede wandeling met je kindje te maken. De Joolz accessoires kun je gewoon online kopen. Dit scheelt je niet alleen veel tijd, maar ook veel moeite. Bij Babypark is winkelen heel gemakkelijk en voordelig. De accessoires van Joolz zijn namelijk zo nu en dan in de aanbieding. Ga dus snel naar de site en bestel!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Geo 2 Regenhoes

  De Joolz Geo 2 Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Geo 2 kinderwagen om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting, reiswieg en cocoon.
  47,95
 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 / Day Plus Regenhoes

  De Joolz Day 2 / Day 3 / Day + Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Day 2 / Day 3 / Day + om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting, reiswieg en cocoon.
  47,95
 • Quick view

  Joolz Hub Regenhoes

  De Joolz Hub Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Hub kinderwagen om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de zitting, reiswieg en cocoon.
  47,95
 • Quick view

  Joolz Geo² Onderste Regenhoes

  De Joolz Geo² Onderste Regenhoes is makkelijk te bevestigen om het onderste zitje van de Joolz Geo² kinderwagen. De regenhoes beschermt je kindje in het onderste zitje van de kinderwagen tegen regen, kou en wind.
  42,95
4 Resultaten
Trustpilot